Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Βρίσκουν σφαίρες στο ίδιο σχολείο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αποκαλύψεις προκαλούν ανησυχία στους γονείς και προβληματίζουν την αστυνομία…

Σα βόμβα έσκασε στους κόλπους της τοπικής αστυνομίας αλλά και στη σχολική κοινότητα του 10ου Γυμνασίου της Πάτρας, η είδηση ότι μία εκ των σχολικών φυλάκων του εκπαιδευτηρίου εντόπισε πριν από λίγες ημέρες σφαίρες στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ρεπόρτερ» όλα ξεκίνησαν στις 14 Οκτωβρίου, όταν μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος στο σχολείο, η φύλακας πραγματοποίησε την καθιερωμένη βόλτα της, ελέγχοντας το χώρο. Ξαφνικά, έμεινε με ανοιχτό το στόμα, αντικρίζοντας σε χώρο του σχολείου μία σφαίρα.

Αμέσως ειδοποίησε το διευθυντή, που κάλεσε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλεξαν την σφαίρα. Όμως, η υπόθεση δεν σταματά εδώ…

Την επόμενη μέρα η φύλακας εντόπισε και πάλι σφαίρες, σε άλλο σημείο του σχολείου.  Εκ νέου ενημερώθηκε ο διευθυντής καθώς και η αστυνομία. Συνολικά εντοπίστηκαν τρεις σφαίρες και, όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, οι σφαίρες ανήκουν σε εννιάρι πιστόλι.

Στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός, με τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς να χειρίζονται με άκρως ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, το θέμα απασχολεί έντονα και αρκετούς γονείς, τα παιδιά των οποίων παρακολουθούν μαθήματα στο 10ο γυμνάσιο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε