Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Χρειάστηκαν δυόμιση ώρες για να μεταφέρουν μαχαιρωμένο κρατούμενο!

Πάτρα: Χρειάστηκαν δυόμιση ώρες για να μεταφέρουν μαχαιρωμένο κρατούμενο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.11.2012 | 22:53
Πρώτη δημοσίευση: 23.11.2012 | 22:53

Σκηνές από τις οποίες προκύπτει πως οι ανθρώπινες ζωές στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας δεν έχουν καμία αξία διαδραματίστηκαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patrastimes.gr λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ σήμερα .

Όλα ξεκίνησαν στην τρίτη πτέρυγα των φυλακών όπου κρατούνται αλλοδαποί, όταν ένας από αυτούς μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Patrastimes.gr

Ο άντρας έφερε τραύματα στο σώμα και κρίθηκε επιβεβλημένη η άμεση μεταφορά του στο Νοσοκομείο και γι’ αυτό κλήθηκε όπως προβλέπεται ασθενοφόρο και το περιπολικό του τμήματος μεταγωγών της Πάτρας.

Στις φυλακές έφτασε μετά από λίγο ένα ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον αιμόφυρτο κρατούμενο, αλλά δεν μπορούσε να κάνει την μεταγωγή αν δεν υπήρχε και περιπολικό συνοδείας, το οποίο για μια περίπου ώρα δεν εμφανιζόταν.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου «αποβίβασε» τον τραυματία κρατούμενο καθώς δεν επιτρεπόταν η μεταφορά του χωρίς περιπολικό συνοδείας .

Το ασθενοφόρο έφυγε αφήνοντας τον τραυματία για να επιστρέψει μισή ώρα αργότερα μετά από νέα κλήση αλλά και πάλι το περιπολικό συνοδείας δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα να επαναληφτούν οι ίδιος σκηνές, με τον μαχαιρωμένο κρατούμενο να μην παραλαμβάνεται και το όχημα να φεύγει για μια ακόμα φορά χωρίς το περιστατικό.

Κάτω από τις αποδοκιμασίες κρατουμένων αλλά και τις αντιδράσεις του προσωπικού που υπηρετεί στο ιατρείο των φυλακών τελικά ο αιμόφυρτος κρατούμενος παραλήφθηκε, αφού μετά από δυόμιση ώρες εμφανίστηκε και ένα περιπολικό για να γίνει η μεταφορά του με όχημα συνοδείας!!!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο