Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέλλα: Συλλήψεις για σωματεμπορία. Αναζητείται η γυναίκα “δόλωμα”!

Πέλλα: Συλλήψεις για σωματεμπορία. Αναζητείται η γυναίκα “δόλωμα”!

Έναν 28χρονο και έναν 26χρονο που μαζί με άλλα δύο άτομα προήγαγαν στην πορνεία με τη χρήση βίας 27χρονη αλλοδαπή, συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας.

Συγκεκριμένα οι δύο συλληφθέντες μαζί με δύο ακόμη συνεργούς που αναζητούνται, εξέδιδαν παρά τη θέληση της 27χρονη αλλοδαπή, από τον Αυγουστο του 2010.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άντρες που συνελήφθησαν προσπάθησαν να την αναγκάσουν με τη χρήση βίας να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο.

Μέλη της συμμορίας των σωματεμπόρων ήταν και ένας 37χρονος αλλά και μια 27χρονη γυναίκα, ομοεθνής της καταγγέλουσας που λειτούργησε ως “δόλωμα” και την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα.

Αν και της υποσχέθηκε δουλειά στο μαγαζί του συζύγου της, η γυναίκα και τα υπολοιπα μέλη της συμμορίας την εξανάγκασαν τελικά να εκδίδεται σε σπίτι στη Σκύδρα.

Η συμμορία εισέπραττε τα πόσα από τις συνευρέσεις της, απειλώντας την πως αν έφευγε ή προχωρούσε σε καταγγελία, θα έβλαπταν τα μέλη της οικογένειας της.

Σε βάρος και των τεσσάρων ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία, σωματεμπορία και την κατά περίσταση κατηγορία της απόπειρας παράνομης κατακράτησης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε