Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέντε ληστείες και μία απόπειρα απο το πρωί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θρασύτατοι ληστές δεν δίστασαν ακόμη και να τραυματίσουν τα θύματά τους, προκειμένου να τους πάρουν τα χρήματα.

Στις 2.30 τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, άγνωστος τραυμάτισε στο πρόσωπο αλλοδαπή και της πήρε την τσάντα της, με 190 € και διάφορα έγγραφα – αντικείμενα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

 
Λίγο μετά τις 09.00 στην οδό Μοσχονησίων 2 στο Αιγάλεω δύο άγνωστοι μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 30.000 €. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα.
 
Λίγο αργότερα, στη Λεωφ. Βουλιαγμένης, στον Αγιο Δημήτριο ένας άγνωστος εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ. Απείλησε τον υπάλληλο με όπλο και απαίτησε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Οταν ο υπάλληλος του είπε πως δεν έχει πρόσβαση σε αυτό, ο δράστης εξαφανίστηκε.
 
Σχεδόν 10 λεπτά πριν απο τις 11 στη λ. Θησεώς στην καλλιθέα, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ πλησίασαν αλλοδαπό και με την απαιλή όπλου, τον ακινητοποίησαν, τον τραυμάτισαν με γυάλινο μπουκάλι στο πρόσωπο και του πήραν 1.200€. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 
Στις 16.30 στη Νέα Ερυθραία, άγνωστος μπήκε σε σούπερ μάρκετ, ανέβηκε σε γραφείο του τρίτου ορόφου και με την απειλή όπλου πήρε απο το χρηματοκιβώτιο άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια.
 
Μία ώρα αργότερα στην οδό Λήμνου 24 στη Νίκαια, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε χρωματοπωλείο, με την απειλή όπλου πήραν τα χρήματα απο το ταμείο και διέφυγαν επίσης με τα πόδια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε