Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέντε ληστείες σούπερ – μάρκετ μέσα σε λίγες ώρες!

“Επιδημία” ληστειών σούπερ μάρκετ έπεσε από χθες το απόγευμα στην Αττική, ενώ στόχος ληστών έγιναν και δύο πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Στις πέντε το απόγευμα στις Αχαρνές, τέσσερα άτομα μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Καραμανλή και απείλησαν τους υπαλλήλους με όπλα, αδειάζοντας το ταμείο.

Στις πέντε και μισή στο Περιστέρι, ένοπλος μπήκε σε σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Κηφισού. Με το περίστροφο που κρατούσε απείλησε τους υπαλλήλους και πήρε όλες τις εισπράξεις. Ο δράστης διέφυγε με δίκυκλο.

Επίσης στις πέντε και μισή το απόγευμα στα Ν. Λιόσια ένοπλος μπήκε σε σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Ιλίου και άδειασε το ταμείο.

Στις επτά πάρα είκοσι στην Κυψέλη, δύο άτομα με Καλάσνικοφ μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Βαφειοχωρίου και άρπαξαν τα χρήματα από τα ταμεία.

Ληστεία στις οκτώ το βράδυ και στην καρδιά της Αθήνας. Πέντε άτομα μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στη Χαριλάου Τρικούπη, απείλησαν με όπλα και λοστούς τους υπαλλήλους και πήραν τις εισπράξεις.

Στις εννιά το βράδυ, στην οδό Καλλιδρομίου, ληστές εισέβαλαν σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και με την απειλή όπλου πήραν τα λεφτά του ιδιοκτήτη. Διέφυγαν με μοτοσικλέτα και αναζητούνται.

Την ίδια ώρα, στόχος ληστών έγινε και ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Τα δύο άτομα μπήκαν στο μαγαζί και με όπλα αφαίρεσαν τις εισπράξεις. Φεύγοντας πυροβόλησαν για εκφοβισμό και διέφυγαν.

Διαβάστε επίσης:
Αδίστακτοι ληστές έσπειραν τον τρόμο στο Περιστέρι

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε