Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέντε ώρες… πέντε ληστείες

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Όλοι οι δράστες ένοπλοι, σπάνια πλέον χρησιμοποιούν μαχαίρια, κρατούν οι περισσότεροι πιστόλια ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν “βγει” και αυτόματα όπλα.

18.32 στη Νέα Φιλαδέλφεια, άγνωστος που κρατούσε μαχαίρι εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ, ακινητοποίησε μια υπάλληλο και άρπαξε από το ταμείο 877 ευρώ.

20.30 στην Αθήνα, στόχος και πάλι ένα σούπερ μάρκετ όπου ένας ληστής κρατώντας πιστόλι, αφού ακινητοποίησε τους υπάλληλους, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ.
45 λεπτά μετά η άμεση δράση είχε ταυτόχρονα δυο κλήσεις για ληστείες στο Μαρούσι και την Ηλιούπολη.
21.25 στο Μαρούσι, δύο ληστές μπήκαν σε πρατήριο καυσίμων, ακινητοποίησαν την ταμία
και άρπαξαν 5.000 ευρώ.
22.15 στην Ηλιούπολη, ένας άγνωστος εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσε από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό.
Την ίδια ώρα στο Περιστέρι μια ολόκληρη γειτονιά αναστατώθηκε όταν τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Οι περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας όμως πίσω τους το ένα από τα δύο αυτοκίνητα.
Όμως αυτή δεν ήταν η τελευταία κλήση στην άμεση δράση…
01.15 στις Αχαρνές, ένας ληστής μπήκε με μαχαίρι σε fast food και άρπαξε από την υπάλληλο 100 ευρώ και τα δύο κινητά της.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε