Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Περνάει την πόρτα του Κορυδαλλού ο Μάκης Ψωμιάδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στον Κορυδαλλό. Ο Μάκης Ψωμιάδης μεταφέρεται το πρωί της Τετάρτης στη φυλακή μετά από ένα δικαστικό και διπλωματικό… θρίλερ.

Η αργία της Πρωτομαγιάς κράτησε τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ασφάλεια. Οι φυλακές δεν άνοιξαν για να τον υποδεχτούν και έτσι η μεταγωγή του πήρε αναβολή μιας μέρας.

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους της υπόθεσης των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου. Όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο συνελήφθη σε βίλα στην Ανάβυσσο, οδηγήθηκε στον ανακριτή αλλά η διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα τον άφησε ελεύθερο και δεν έμεινε να περιμένει τη σύλληψη του. Έφυγε από την Ελλάδα αλλά τον Νοέμβριο συνελήφθη στα Σκόπια.

Μετά από διπλωματικό θρίλερ και αφού χρειάστηκε να παρέμβει το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης για να καμφθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα, ο «Big Mac» πέρασε τα σύνορα το μεσημέρι της Δευτέρας. Την Τρίτη παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και σήμερα οδηγείται στον Κορυδαλλό.

Ο Μάκης Ψωμιάδης φέρεται να είπε στις δικαστικές αρχές ότι ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα γιατί στις φυλακές των Σκοπίων δεν του φέρθηκαν καλά επειδή ήταν Έλληνας και είχε από την πρώτη στιγμή συναινέσει στην επιστροφή του.

Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του είναι βαρύ, καθώς το πρώην “αφεντικό” της ΠΑΕ Καβάλα αντιμετωπίζει τις πράξεις της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (σ.σ. ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, της εκβίασης με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας σε απάτη κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τετάρτη στη φυλακή ο Μάκης Ψωμιάδης – Η Πρωτομαγιά τον κρατάει στη… ΓΑΔΑ – ΦΩΤΟ & VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗ

Βίντεο από τη σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη

Φωτογραφία της φυλακής όπου κρατείται ο Ψωμιάδης – Τον πρόδωσε το πούρο και ο τζόγος

Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας – Σκοπίων για τον Ψωμιάδη!

Εκδίδεται στην Ελλάδα στις 30 Απριλίου ο Μάκης Ψωμιάδης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε