Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πιάστηκε και ο δεύτερος δράστης της διπλής ληστείας σε Ν. Σμύρνη και Μοσχάτο

Πιάστηκε και ο δεύτερος δράστης της διπλής ληστείας σε Ν. Σμύρνη και Μοσχάτο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τα χαράματα και ο δεύτερος από τους ληστές που “χτύπησαν” δυο φορές σε Νέα Σμύρνη και Μοσχάτο σκορπώντας τον πανικό σε ανυποψίαστους πολίτες.

Οι δύο ληστές οπλισμένοι λήστεψαν αρχικά σούπερ μάρκετ στην οδό Εφέσσου και Νικολάου Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη και εν συνεχεία λήστεψαν σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Μοσχάτου. 

Οι κινήσεις των δύο ληστών έγιναν αντιληπτές από την άμεση δράση και από δικυκλιστές της ομάδας Δίας και αμέσως άρχισε η καταδίωξη στα γύρω στενά της περιοχής. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον έναν από τους δράστες, έναν 30χρονο Αλβανό στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα κράνος, ένα πιστόλι τοκάρεφ και τα χρήματα από τις ληστείες. 

Ο δεύτερος δράστης κατάφερε να ξεφύγει και σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ταμπουρώθηκε σε σχολείο, στο 2ο Γυμνάσιου Μοσχάτου. 

Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και άρχισαν να ψάχνουν το σχολικό συγκρότημα για να εντοπίσουν τον δράστη. 

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ληστής δεν βρισκόταν μέσα στο σχολικό συγκρότημα. Μαρτυρίες είπαν αργότερα ότι είδαν το δράστη να κινείται προς Πειραιά.
Οι αστυνομικοί ωστόσο κατάφεραν να εντοπίσουν στις τρεις τα ξημερώματα τον 32χρονο στην Καλλιθέα. 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δύο Αλβανοί κακοποιοί είχαν διαπράξει τουλάχιστον 25 ένοπλες ληστείες σε super market και βενζινάδικα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε