Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πήλιο: Αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή για τους δράστες της άγριας ληστείας

ΦΩΤΟ από e-volos.com
ΦΩΤΟ από e-volos.com

Οι δράστες είχαν μελετήσει τα πάντα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο της οικογένειας – Το μεσημέρι συνελήφθη ένας 28χρονος Αλβανός ο οποίος είχε 6.000€

Το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους  μπήκαν σε σπίτι, στα Χάνια Μαγνησίας, αφού παραβίασαν παράθυρο και με την απειλή πιστολιών και μαχαιριού ακινητοποίησαν τον 52χρονο ιδιοκτήτη και τη σύζυγο του.

Στη συνέχεια, αφού έκλεψαν 23.500 ευρώ, χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας περίπου 25.000 ευρώ, εξήντα χρυσές λίρες Αγγλίας και δύο κυνηγετικά όπλα, έφυγαν σαν κύριοι με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

Λίγο αργότερα, όταν κατάλαβαν ότι υπάρχουν αστυνομικοί κοντά τους, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στην επαρχιακή οδό Τσαγκαράδας-Βόλου ενώ στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν, σε ορεινή περιοχή του Πηλίου, τον 28χρονο Αλβανό.

Σύμφωνα με το e-volos.com, το θύμα είναι μαζί με τον αδερφό του ιδιοκτήτες του ξενοδοχείο “ΤΑΣΙΑ” στο Πήλιο ενώ έχουν και τον τηλεοπτικό σταθμό  «ΑSTRA TV”.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραστών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πάτρα: Ξύλο σε σούπερ μάρκετ -Πολίτες εναντίον ένοπλου ληστή!

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, πήραν φακελάκι από τον… ρέκορντμαν για χρέη στο δημόσιο!

Πύργος: Συμμορία με… άρωμα γυναίκας, πίσω από τη ”χρυσή” διάρρηξη!

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε