Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πιστόλια-μαχαίρια-κατσαβίδια σε ληστείες στο δρόμο

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Χτύπησαν άνδρα με κατσαβίδι στο λαιμό, δεν δίστασαν να πυροβολήσουν για να κλέψουν ένα αυτοκίνητο,

ενώ έστησαν ενέδρα σε υπάλληλο στη μέση του δρόμου χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.
 
Οι επιθέσεις κατά ανυποψίαστων πολιτών στη μέση του δρόμου αυξάνονται μέρα, τη μέρα μαζί και ο κατάλογος με τους τραυματίες.
Στις πέντε το απόγευμα δυο ληστές είχαν στήσει ενέδρα στον Ταύρο, στη λεωφόρο Ειρήνης σε υπάλληλο εταιρίας ποτών και τροφίμων. Έβγαλαν πιστόλι και απείλησαν τον υπάλληλο που αναγκάστηκε να τους δώσει τα χρήματα της εταιρίας και στη συνέχεια έφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Μόλις είχε πέσει η νύχτα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην καρδιά της Αθήνας όταν ένας άνδρας δέχθηκε χτύπημα με κατσαβίδι στο λαιμό από δύο ληστές που προσπάθησαν να του πάρουν το πορτοφόλι.
Οι περαστικοί αντέδρασαν και οι δράστες το έβαλαν στα πόδια, όμως ο άτυχος άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Τρεις ληστές είχαν στήσει καρτέρι σε έναν δρόμο της Αρτέμιδας λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Όταν πλησίασε με το αυτοκίνητό της μια γυναίκα οι ληστές πυροβόλησαν στον αέρα, την ακινητοποίησαν και άρπαξαν το αυτοκίνητό της.
Χαράματα, λίγο πριν τις πέντε στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας τρεις ληστές, μάλλον αλλοδαποί, επιτέθηκαν έβγαλαν μέχρι σε έναν άνδρα και του άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε 150 ευρώ.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε