Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πλατεία Βικτωρίας: Τα έκαναν λαμπόγυαλο ενώ μέσα ήταν το παιδί του ιδιοκτήτη [pcs, vid]

ΦΩΤΟ NewsiT.gr
ΦΩΤΟ NewsiT.gr

Γυαλιά καρφιά έκαναν μία καφετέρια στην Πλατεία Βικτωρίας. Μία ομάδα επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό” ενώ έσπασαν το μαγαζί του, που μέσα ήταν η γυναίκα και το παιδί του! Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο του NewsIt.gr.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα Κούρδων πήγε στην καφετέρια να ζητήσει βοήθεια από τον ιδιοκτήτη της, ονόματι “Ντιμίτρι” συριακής καταγωγής, το βράδυ της Κυριακής (23.04.2017).

Σύμφωνα με την μαρτυρία υπαλλήλου της καφετέριας στο newsit.gr, οι Κούρδοι του ζήτησαν λεφτά και φαγητό. Παραμένει άγνωστο αν υπάρχουν κι άλλες προσωπικές διάφορες.

Όταν ο ιδιοκτήτης της καφετέριας αρνήθηκε να τους βοηθήσει, η ομάδα των Κούρδων φώναξε “ενισχύσεις”. Στο σημείο ήλθαν δεκάδες φίλοι τους και έκαναν γυαλιά καρφιά την καφετέρια.

Άγριο ξύλο στην πλατεία Βικτωρίας – Έκαναν καφετέρια γυαλιά – καρφιά

Μάλιστα, οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως μέσα σε αυτή ήταν η σύζυγος και το παιδί του ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να αναγκάστηκε να κατεβάσει τα ρολά όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές εικόνες του newsit.gr, για να προστατέψει την οικογένεια του.

Οι ίδιες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως όταν ήρθε η αστυνομία είχαμε μάχες σώμα με σώμα, άγριο ξύλο και κυνηγητό στα γύρω στενά της πλατείας.

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 6 αλλοδαπών, οι οποίοι αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε