Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ποδαρικό με συναγερμό και αιματηρές επιθέσεις

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

-Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

-Επίθεση με γκαζάκια σε τράπεζα
-Δύο ληστείες μέσα σε τρεις ώρες
 
Δεν πέρασαν παρά 47 δευτερόλεπτα απ’ τη στιγμή που μπήκε το 2010 και το “100” πήρε την πρώτη κλήση για συναγερμό σε super market στα Άνω Λιόσια και φαίνεται ότι το … ποδαρικό δεν ήταν καλό.
Μέσα στις επόμενες οκτώ ώρες δυο αιματηρές επιθέσεις και δυο ληστείες.
Στις 02:43 στον Αγ. Παντελεήμονα τέσσερις Αφγανοί τραυμάτισαν με μαχαίρι στα πλευρά μετανάστη από το Μπαγκλαντές.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Είκοσι λεπτά μετά στην πλατεία Μπουρναζίου, δύο Αλβανοί μετανάστες μετά από καυγά που είχαν με ομοεθνή τους, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στην κοιλιά.
Ο 21χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μόλις δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έγινε έκρηξη στο υποκατάστημα της CITIBANK στο Χολαργό. Άγνωστοι πυροδότησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά που κατέστρεψε το υποκατάστημα, ενώ έπαθαν ζημιές γραφεία του πρώτου ορόφου και ένα διπλανό κατάστημα.
Στις έξι παρά πέντε ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στη Νίκαια έχασε το πρώτο μεροκάματο του χρόνου όταν ένας ληστής αφού τον απείλησε με όπλο άρπαξε από το ταμείο 300 ευρώ.
Στις 08:45 άγνωστοι μπήκαν με τα όπλα στα χέρια στο νυχτερινό κέντρο Frangelico στη λεωφόρο Ποσειδώνος και αφού άρπαξαν την είσπραξη εξαφανίστηκαν.
  

Δυστυχώς η νέα χρονιά άρχισε άσχημα όπως άσχημα έκλεισε το 2009… 
Η τελευταία κλήση στην άμεση δράση ήταν για το θάνατο ενός μοναχικού 89χρονου στη Λούτσα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του οκτώ λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε