Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΡΑΜΠ· ΙΤΑΛΙΑ Bροχή 6 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποινική δίωξη στον φερόμενο ως εγκέφαλο της «μαφίας των ακινήτων»

Ποινική δίωξη στον φερόμενο ως εγκέφαλο της «μαφίας των ακινήτων»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.11.2010 | 20:35
Πρώτη δημοσίευση: 01.11.2010 | 20:35

Σε δίκη με την κατηγορία της απειλής, απόπειρας παράνομης βίας και παράνομης οπλοκατοχής παραπέφθηκε ο 53χρονος πολιτικός μηχανικός.

Στην κατηγορούμενο αποδίδεται ηγετικός ρόλος στο κύκλωμα των πλειστηριασμών ακινήτων. Συνελήφθη τη Δευτέρα μετά από μήνυση μάρτυρα της υπόθεσης, τον οποίο απειλούσε.

Ο μάρτυρας, δικηγόρος, μήνυσε τον 53χρονο καθώς του έστειλε φάκελο με μία σφαίρα και μία επιστολή στην οποία είχε συμπεριλάβει και την περικοπή του Αποστόλου Παύλου, στην προς Τίτον επιστολή: «Αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσία παραιτού..».

Σύμφωνα με τον μηνυτή, αρχικά ο 53χρονος είχε προσπαθήσει με ανταλλάγματα να τον πείσει να ανακαλέσει όσα επιβαρυντικά είχε καταθέσει για την δράση του κυκλώματος και στην συνέχεια προχώρησε σε απειλές.

Σε βάρος του πολιτικού μηχανικού ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απειλής, απόπειρας παράνομης βίας και παράνομης οπλοκατοχής και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Η έρευνα για τη δράση του κυκλώματος συνεχίζεται από τον Εισαγγελέα Εφετών Ισ. Ντογιάκο ο οποίος αξιολογεί το ογκωδέστατο υλικό που έχει συλλέξει η Αστυνομία ώστε σύντομα να ασκηθούν ποινικές διώξεις για την υπόθεση.

Η Εισαγγελία Εφετών έχει εντοπίσει και ερευνά συγκεκριμένες δικαστικές κινήσεις (προσφυγές κ.α) που έχουν κάνει πρόσφατα, πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση οι οποίες καταδεικνύουν ότι η δράση του κυκλώματος συνεχίζεται έστω και πιο περιορισμένα.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook