Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ποιος δουλεύει ποιον;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Για πολλοστή φορά επανήλθε χθες στην επιφάνεια το θεώρημα των συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ των τρομοκρατών με τους ποινικούς, ή όπως λανσάρεται κάπως ποιο εξευγενισμένα εσχάτως η ώσμωση ανάμεσα σε παραδοσιακά παράλληλες και μηδέποτε τεμνόμενες σε επίπεδο κινήτρου και φιλοσοφίας χαρακτηριολογικές παραμέτρους του εγκλήματος.

Τελευταίος φορέας του δόγματος ο υφυπουργός Προστασίας του πολίτη Μανώλης Όθωνας, ο οποίος σε δήλωση του στο ραδιοσταθμό Βήμα-FM, αποφάνθηκε περί της πλήρους και διατρανωμένης επαλήθευσης της ώσμωσης.
Τί αποκαλύπτεται όμως; Οι προφυλακισμένοι ως ύποπτοι συμμετοχής στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, είναι έγκλειστοι της Α’ πτέρυγας. Της ίδιας ακτίνας δηλαδή που κρατούνται οι Έλληνες στη συντριπτική πλειοψηφία τους βαρυποινίτες, όλοι όσοι δηλαδή εισήγαγαν στην Ελλάδα τεχνικές και πρακτικές του οργανωμένου εγκλήματος σε όλες του τις μορφές, καθώς επίσης και οι υπόδικοι. Δεν κρατούνται δηλαδή στη ΣΤ’ πτέρυγα, εκεί δηλαδή που βρίσκονται έγκλειστοι οι κατάδικοι για συμμετοχή στην 17Ν και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, όσα από τα μέλη του Ε.Α. ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για την δράση της οργάνωσης και οι υπόλοιποι που την αρνούνται.
Συνεπώς το θέμα δεν εμπεριέχει μαθηματικού χαρακτήρα αναγωγές και θεωρήματα. Το θέμα είναι ποιος δουλεύει ποιον.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε