Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ποιός είναι ο “υπαρχηγός” του Φύρερ Χρήστος Παππάς

Ποιός είναι ο “υπαρχηγός” του Φύρερ Χρήστος Παππάς

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, είναι από εκείνους που πολλές φορές είχαν τραβήξει με αρνητικό τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας, είτε γιατί μέσα στο κοινοβούλιο δεν είχε αρνηθεί ότι είχε υμνήσει τον Χίτλερ, είτε με σεξουαλικά υπονοούμενα προς άλλους βουλευτές.

Είναι ο τελευταίος από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής που φόρεσε χειροπέδες, αφού παραδόθηκε πηγαίνοντας με ταξί στην ΓΑΔΑ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ποιός είναι όμως ο Χρήστος Παππάς;

Από το πολύ πρόσφατο παρελθόν, μπορέι να θυμηθεί κανείς το γεγονός ότι αποκάλεσε τον Μανώλη Γλέζο “εσχατόγερο και σταλινοτσολιά”.

Ήταν από τους πρωταγωνιστές στα επεισόδια στο θεατρικό έργο «Corpus Christi». Θυμούνται πολλοί πως ο ίδιος απελευθέρωσε έναν συλληφθέντα από κλούβα της αστυνομίας.

Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι «προέρχεται από οικογένειες που έδωσαν στην Ελλάδα ιερείς και στρατιωτικούς». Ο πατέρας του Ηλίας Παππάς ήταν αξιωματικός του Πυροβολικού, και πιστός του  Γεώργιου Παπαδόπουλου. Το 2005 μάλιστα, επι ΝΔ ο πατέρας του προήχθη σε στρατηγός!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Συνεργασία και με τον Περίανδρο

Ο Χρήστος Παππάς, το 1993 άνοιξε ένα βιβλιοπωλείο, τον «Ηλιοφόρο» στην οδό Κεφαλληνίας 52, στο ισόγειο, κάτω ακριβώς από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στα best seller η «Βιολογική Θεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού», «Αρχαία Ελλάδα και Εθνικοσοσιαλισμός» και το πρώτο βιβλίο του περιβόητου «Περίανδρου», κατά κόσμον Αντώνη Ανδρουτσόπουλου.

Το 1994, είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Μετακομίζει στα Γιάννενα και ανοίγει ένα κατάστημα επίπλων.

Σήμερα κατοικεί στα Νέα Λιόσια.

Αντιγράφουμε από το blog του το βιογραφικό του:

Ο Χρήστος Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Κατάγεται από τη Λάκκα Σουλίου. Προέρχεται από οικογένειες που έδωσαν στην Ελλάδα ιερείς και στρατιωτικούς. Πατέρας του είναι ο μαχητής αντιστράτηγος Π/Β Ηλίας Χ. Παππάς, στενός συνεργάτης του Γεωργίου Παπαδοπούλου. Υπηρέτησε τη θητεία του, 26 μήνες, στο Πολεμικό Ναυτικό.

Εργάστηκε επί σειρά ετών ως στέλεχος πωλήσεων σε μεγάλες εταιρείες.
Από τα πρώιμα νεανικά του χρόνια ασχολείται με την πολιτική, ταγμένος στην υπεράσπιση της εθνικιστικής ιδέας.
Στον αγώνα της Χρυσής Αυγής συμμετέχει από της ιδρύσεώς της στο πλευρό του Αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου. Αρθρογράφος τόσο της εφημερίδος όσο και του περιοδικού με κείμενα ιστορικού και ιδεολογικού περιεχομένου.

Ιδρυσε τις εκδόσεις Ηλιοφόρος με έδρα στην οδό Κεφαλληνίας όπου και η έδρα των γραφείων της Χρυσής Αυγής τη δεκαετία του ΄90. Εξέδωσε βιβλία εθνικιστικού ιδεολογικού περιεχομένου.
Το 1997 εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά με κατάστημα ειδών οικιακού εξοπλισμού.
Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου και 17 Ιουνίου 2012 εξελέγη Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Είναι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος και Τομεάρχης Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης, Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού.

Προσθέτουμε: Από τις 29/09/2013 είναι υπό κράτηση για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: xristospappas.blogspot.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όπλο, σβάστικες και φωτό του Χίτλερ στο σπίτι του Χ. Παππά στα Ιωάννινα

Καρέ καρέ η στιγμή που ο Χρήστος Παππάς αιφνιδιάζει τους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Παραλήρημα Παππά στα δικαστήρια: Διώκουν εμάς για να φοβηθείς εσύ ελληνικέ λαέ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε