Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποιος ήταν ο στόχος του εκτελεστή στο Γκάζι

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Σ’ ένα σεσημασμένο μεσόκοπο πλέον μπράβο, παλιό πρωτοπαλίκαρο του Φραγκογιάννη και του Καλαποθαράκου, στρέφει την έρευνα η αστυνομία για την αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του ενός από τα δύο θύματα της μαφιόζικης διπλής δολοφονίας το πρωί στο Γκάζι.

Ο δεύτερος νεκρός, είναι όπως φαίνεται ο παρκαδόρος, ο οποίος υπήρξε θύμα μιας τραγικής συγκυρίας. Βρέθηκε στη μέση όταν ο δολοφόνος άρχισε να πιέζει διαδοχικά την σκανδάλη.
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, παρότι η εικόνα του βασικού – όπως πιστεύεται ότι ήταν -στόχου, εκτιμούν πως πρόκειται για τον Βασίλη Σ…, γνωστό στον κόσμο της νύχτας ως “Σουηδός”, εξαιτίας την εμπλοκής του σε ποινικές υποθέσεις την περίοδο της πρόσκαιρης “μετανάστευσης” του στη βόρεια Ευρώπη.
Κατηγορήθηκε περίπου την ίδια χρονική περίοδο που κλιμάκιο Ελλήνων αστυνομικών πήγε στην Ολλανδία και μετέφερε σιδηροδέσμιους τον Βασίλη Ανδρεάδη και το Σωτήρη Κούση στην Αθήνα, προκειμένου να δικαστούν ως ύποπτοι συμμετοχής στη δεύτερη και πιο δολοφονική βερσιόν του συνδικάτου του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης:
Γκάζι: “Συμβόλαιο θανάτου” για τον έναν- Σε λάθος τόπο τη λάθος ώρα ο δεύτερος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε