Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ποιους «καίει» το πόρισμα για την… πισίνα των φυλακών Κορυδαλλού

Ποιους «καίει» το πόρισμα για την… πισίνα των φυλακών Κορυδαλλού

Στον Αντώνη Αραβαντινό και την διευθύντρια του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, Κωνσταντίνα Γέρου ρίχνει ευθύνες το πόρισμα για την περιβόητη… πισίνα.

Το πόρισμα για την κατασκευή της λεγόμενης «πισίνας» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, διαπιστώνει ότι δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση του υπουργείου Δικαιοσύνης και ότι δεν είχε εκδοθεί σχετική οικοδομική άδεια.

Η πισίνα είχε κατασκευαστεί στην πίσω αυλή του Ψυχιατρείου των φυλακών και ήταν επενδυμένη µε πλακάκια, διαφορετικά επίπεδα και συστήματα καθαρισμού νερού τελευταίας τεχνολογίας.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης είδε δηλώσει ότι δεν χρησιμοποιπήθηκε δημόσιο χρήμα για την κατασκευή της (και του μπάρμπεκιου που είχε επίσης φτιαχτει) και άρα δεν είναι μείζον θέμα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πόρισμα τεχνικού κλιμακίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, που μάλιστα έκανε επιτόπια αυτοψία, ήρθε να “βαφτίσει” την πισίνα διακοσμητικό συντριβάνι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το χαβιάρι και το σολομό στις φυλακές

Αντιδράσεις για την πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

Αυτό που βλέπετε δεν είναι πισίνα και το μπάρμπεκιου ήταν για την Τσικνοπέμπτη!

Και νέα πισίνα βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού – Την προηγούμενη το υπουργείο την “βάφτισε” διακοσμητικό συντριβάνι και την γκρεμίζει

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε