Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πονοκέφαλος στην Αντιτρομοκρατική για τον Σακκά που παραμένει άφαντος

Πονοκέφαλος στην Αντιτρομοκρατική για τον Σακκά που παραμένει άφαντος

Εκδόθηκε και τυπικά το ένταλμα σύλληψης για τον Κώστα Σακκά, ο οποίος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και θεωρείται δραπέτης. Πονοκέφαλος στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία…

Η υπόθεση Σακκά έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην Αντιτρομοκρατική καθώς θεωρείται άτομο με ικανότητες αλλά και επιρροή στο εξτρεμιστικό κομμάτι του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο Σακκάς έχει τις ικανότητες αλλά και τις επαφές να δημιουργήσει τη δική του αυτόνομη ένοπλη ομάδα. Αυτό φάνηκε και από το μεγάλο κύμα συμπαράστασης που είχε κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας που έκανε στις φυλακές. Το γεγονός ότι τον είχαμε συλλάβει στη Νεά Σμύρνη με βαρύ οπλισμό, μας έδειξε από την αρχή ότι έχει ‘την άκρη’ να βρει και πάλι όπλα” λέει στο newsit αστυνομικός ο οποίος έχει γνώση των ερευνών για την τρομοκρατία.

Στην Αντιτρομοκρατική δε θεωρούν ότι ο Σακκάς απλά εξαφανίστηκε μέσα σε μία νύχτα χωρίς να έχει ένα σοβαρό δίκτυο υποστήριξης παρόμοιο με αυτό των Μαζιώτη – Ξηρού.

Το μεγάλο ερώτημα πλεόν για το αντιτρομοκρατικό επιτελείο είναι εαν ο Σακκάς με τις επιχειρησιακές δυνατότητες καθώς και τις επαφές που διαθέτει, θα θελήσει να ενταχθεί σε κάποια ομάδα, είτε του Μαζιώτη είτε του Ξηρού, ή θα ακολουθήσει το δικό του “επαναστατικό” δρόμο.

Ρεπορταζ: Θεοδόσης Πάνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σακκάς δεν εξαφανίστηκε για να πάει διακοπές – Ενοχλημένη η ΕΛ.ΑΣ για τους χειρισμούς της δικαιοσύνης

Αναζητούν τον Κώστα Σακκά – Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Θα “μιλήσουν” τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα υπολείμματα που βρέθηκαν στον κρατήρα – Γιατί η αντιτρομοκρατική έμαθε τελευταία για το χτύπημα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε