Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το βράδυ ο γυμναστής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια ενώ κατέθεσαν δεκάδες μικρά παιδιά..

Συγκλονίζει την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα η υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφτηκε με πρωταγωνιστή 47χρονο γυμναστή σε δημοτικό σχολείο, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις με δύο 13χρονα αγόρια στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του.

Το βράδυ ο 47χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου ενώ από το πρωί 13 παιδιά – θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του, περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο που ο 47χρονος, ασελγούσε σε βάρος τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr εις βάρος του 47χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια, κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος

Όπως γράφει το flashnews.gr κάποια από τα παιδιά, περιέγραφαν στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ότι ο 47χρονος ακολουθούσε μια διαδικασία “μύησης” όπως την ονόμαζε, με την οποία τα παιδιά θα κατάφερναν να αποκτήσουν… ψυχική δύναμη.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο 47χρονος, όπως αποδείχτηκε, κατέληγε σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με το cretalive.gr αρκετοί είναι αυτοί που ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για το γεγονός ότι δεν κινήθηκε γρήγορα, καθώς οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Μάιο, από οικογένεια μικρού μαθητή που ανησύχησε για τον τρόπο με τον οποίο ο γυμναστής “προσέγγιζε” το παιδί τους.

Από την πλευρά τους ωστόσο οι αστυνομικοί τονίζουν ότι εξαιτίας της σοβαρότητας της καταγγελίας , έπρεπε να προχωρήσουν με προσοχή και μεθοδικότητα για να  “δέσουν” την υπόθεση.

Ο 47χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, στις αρχές της εβδομάδας. Ο ίδιος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε πως οι πράξεις του είχαν σκοπό την… ολοκλήρωση των παιδιών, την απελευθέρωση τους ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε σεξουαλικό περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: ”Bράζει” η Κρήτη για τον καθηγητή-παιδεραστή! Στα δίχτυα του 30 μικρά αγόρια – Νέα στοιχεία και βίντεο!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε