Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πρέβεζα: Τον απήγαγαν και τον έκλεψαν… “αστυνομικοί”!

Πρέβεζα: Τον απήγαγαν και τον έκλεψαν… “αστυνομικοί”!

Στη Βόνιτσα συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 36 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία, αντιποίηση αρχής και αρπαγή ενός Πακιστανού ηλικίας 25 ετών, στην Πρέβεζα.

Το περιστατικό όπως γράφει το ipeirotika.gr έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι οπότε και οι συλληφθέντες αρχικά πλησίασαν τον 25χρονο αλλοδαπό και του ζήτησαν να τους δείξει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα έγγραφα παραμονής του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας, τον επιβίβασαν φορτηγό, όπου τον ακινητοποίησαν και του ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ όταν αυτό δεν έγινε, του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, οι δράστες μετέφεραν τον 25χρονο στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, όπου τον εγκατέλειψαν δεμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Το θύμα κατάφερε να διαφύγει και κατήγγειλε το συμβάν.

Από την έρευνα, προέκυψε επίσης ότι και πάλι στην πόλη της Πρέβεζας, οι δύο δράστες προσέγγισαν έναν ακόμη 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, προσποιούμενοι ξανα τους αστυνομικούς, και του αφαίρεσαν με τη βία ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν στη περιοχή της Βόνιτσας, ενώ στο όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε