Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Προφυλακιστέα η συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη

Προφυλακιστέα η συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.12.2012 | 20:10
Πρώτη δημοσίευση: 20.12.2012 | 20:10

Προφυλακιστέα κρίθηκε η συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που απολογήθηκε για τις βαριές κατηγορίες που της αποδίδονται στην υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η PROTON BANK σε εταιρείες συνδεδεμένες με τον προσωρινά κρατούμενο επιχειρηματία.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή η κατηγορουμένη, πρώην στέλεχος στην Επιτροπή Πιστοδοτήσεων της τράπεζας, η οποία παραδόθηκε στην δικαιοσύνη πριν λίγες ημέρες καθώς σε βάρος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την εμπλοκή της στις επίμαχες συμβάσεις δανειοδοτήσεων.

Για την υπόθεση των 701 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβαν, ως δάνεια, από την τράπεζα, εταιρείες συμφερόντων του βασικού κατηγορουμένου, έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι τόσο ο ίδιος, όσο και οι τρεις συγκατηγορούμενοι του, μέλη της Διοίκησης της Proton, oι οποίοι συνελήφθησαν μετά από εντάλματα της ανακρίτριας.

Εξακολουθεί να παραμένει καταζητούμενος ο επιχειρηματίας, στενός συνεργάτης του Λαυρεντιάδη, Πέτρος Κυριακίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη! Σε κουμπάρο του Λαυρεντιάδη που έπαιρνε δανεικά και αγύριστα από την Proton προσπάθησαν να αναθέσουν τον έλεγχο των Κυπριακών τραπεζών!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο