Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Προφυλακιστέοι και οι τρεις συνεργάτες του Λαυρεντιάδη

Προφυλακιστέοι και οι τρεις συνεργάτες του Λαυρεντιάδη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.12.2012 | 22:26
Πρώτη δημοσίευση: 18.12.2012 | 20:02

Απολογούνται από το πρωί οι τρεις συγκατηγορούμενοι του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, πρώην στελέχη της διοίκησης της Proton Bank ενώπιον της 2ης Ειδικής ανακρίτριας προς την οποία νωρίτερα σήμερα ο κρατούμενος επιχειρηματίας κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Ο Λαυρεντιάδης, που χθες μεταφέρθηκε από τον Ευαγγελισμό στις φυλακές Κορυδαλλού, υποστηρίζει στην αίτηση του ότι τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει καθιστούν αδύνατη την επιβίωσή του στο κελί.

Στη φυλακή οδηγούνται οι τρεις συγκατηγορούμενοι του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, πρώην στελέχη της Διοίκησης της Proton Bank, μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας για την υπόθεση των δανείων που χορήγησε η τράπεζα σε εταιρείες συμφερόντων του βασικού κατηγορουμένου.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για την υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η τράπεζα το 2010 σε εταιρείες συμφερόντων του Λαυρεντιάδη.

Τα τρία άλλοτε στελέχη στη διοίκηση της τράπεζας αρνούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, όσα τους αποδίδονται, δηλώνουν «παραπλανημένοι» από τον Λαυρεντιάδη και υποστηρίζουν ότι δεν είχαν γνώση των ενεργειών του επιχειρηματία και κυρίως για τη διασύνδεσή του με τις εταιρείες που χρηματοδότησε η τράπεζα.

Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια η στενή συνεργάτης του Λαυρεντιάδη, στέλεχος της Επιτροπής Πιστοδοτήσεων της τράπεζας η οποία παραδόθηκε χθες καθώς είχε εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης.

Για την υπόθεση είναι καταζητούμενος ο επιχειρηματίας που είχε δραστηριοποιηθεί στον χώρο των ΜΜΕ, συνεργάτης του Λαυρεντιάδη, Πέτρος Κυριακίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη! Σε κουμπάρο του Λαυρεντιάδη που έπαιρνε δανεικά και αγύριστα από την Proton προσπάθησαν να αναθέσουν τον έλεγχο των Κυπριακών τραπεζών!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο