Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε ο 52χρονος για το διπλό φονικό στην Κρήτη – Τι είπε για το μακελειό

ΦΩΤΟ από το prismanews.gr
ΦΩΤΟ από το prismanews.gr

O 52χρονος από τον Προφήτη Ηλία μεταφέρθηκε πίσω στο Γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου, για να συνεχίσει την θεραπευτική του αγωγή.

Όπως διαβάζουμε στο ΡrismaNews, στην απολογία του υποστήριξε ότι πυροβόλησε τον 34χρονο, αφού πρώτα δέχτηκε επίθεση από εκείνον ο οποίος μπήκε στο μαγαζί του οπλισμένος.

Φέρεται να υποστήριξε ότι πυροβόλησε, αφού πρώτα ο 43χρονος τον είχε πυροβολήσει στα πόδια, τον είχε τραυματίσει, είχε τραυματίσει το γιο του στο λαιμό και στη συνέχεια εκείνος θολωμένος άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα και τον χτύπησε.

Αμέσως μετά την πολύωρη απολογία ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε σκοτεινά σημεία της υπόθεσης που είναι σημαντικά για την εξέλιξη της ενώ υπογράμμισε και την καθυστερημένη κατά 4 ημέρες κατάθεση ενός βασικού μάρτυρα κατηγορίας εκφράζοντας τις υποψίες και τα ερωτηματικά του για την καθυστέρηση αυτή.

Ο κύριος Κούγιας μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον μάρτυρα. Σύμφωνα με το PrismaNews, ο μάρτυρας αυτός εμφανίστηκε και κατέθεσε στις αρχές ότι ο 34χρονος δεν είχε καμία σχέση με τους πυροβολισμούς και ότι δεν κρατούσε όπλο την ώρα του μακελειού
ωστόσο στην κατάθεση του ενώ επικαλείται πολύ κόσμο ότι ήταν μπροστά και ότι είδε το σκηνικό δεν αναφέρει κανένα όνομα και δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο, οπότε η αξιοπιστία του εξετάζεται.

Ο δικηγόρος έκανε λόγο και για την ιατροδικαστική έκθεση που δεν συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία μέχρι αυτή την ώρα και η οποία αν ήταν έτοιμη από την αρμόδια υπηρεσία θα μπορούσε να φωτήσει σημαντικά τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης. Σύμφωνα με το δικηγόρο μέσα από την έκθεση θα φανεί και ο τρόπος τραυματισμού του πελάτη του που – όπως υποστηρίζει- δεν έχει καμία σχέση με αυτοτραυματισμό όπως υποστηρίζει η πλευρά των θυμάτων.

H δικογραφία θα είναι απόλυτα ολοκληρωμένη όταν θα σταλούν και τα αποτελέσματα από τη βαλλιστική εξέταση των όπλων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Μόνο τότε θα φανεί τι ακριβώς έγινε την επίμαχη στιγμή λένε όσοι ασχολούνται με την υπόθεση.

Στο μεταξύ τώρα αναμένεται και η έκδοση εντάλματος σύλληψης για τους τρεις άνδρες της ίδιας οικογένειας που αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις, μεταξύ αυτών και ο γιος του 52χρονου. Ωστόσο στο θέμα του ανηλίκου η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι διαφορετική.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο:Άρχισαν τα αντίποινα για το μακελειό -Έσφαξαν τα αρνιά του δολοφόνου!

Ηράκλειο:”Θα πληρώσουν και τα μωρά κοπέλια αν γυρίσει ο δολοφόνος”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε