Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε ο Αρμένιος για τις ληστείες των κοσμηματοπωλείων στη Χερσόνησο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον δρόμο για τη φυλακή – με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα – πήρε τελικά ο 33χρονος Αρμένιος που εμπλέκεται στις δυο ληστείες κοσμηματοπωλείων στη Χερσόνησο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στις δυο υποθέσεις ενώ υποστηρίζει ότι διαθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι και στις δυο περιπτώσεις βρισκόταν κάπου αλλού.

Πιο συγκεκριμένα με δηλώσεις του ο συνήγορός του Διονύσης Βέρρας είπε ότι υπάρχει ψηφιακό υλικό που αποδεικνύει τη φυσική παρουσία του πελάτη του σε μαγαζιά διασκέδασης την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η μία ληστεία ενώ παραθέσει και άλλα στοιχεία ως άλλοθι για την περίπτωση της δεύτερης.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι τα ρολόγια που βρέθηκαν σπίτι του ήρθαν με παράνομο τρόπο στην κατοχή του, λέγοντας ότι τα αγόρασε παράνομα καθώς λειτουργεί ενεχυροδανειστήριο χωρίς άδεια στο Ηράκλειο.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία απο κοινού και κατ’ εξακολούθηση, σύσταση συμμορίας για την τέλεση κακουργημάτων, παράνομη οπλοφορία βαρέων όπλων κατ’ εξακολούθηση και εμπρησμό απο πρόθεση.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του αλλοδαπού, βρέθηκαν τα δυο ρολόγια τα οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση είχαν κλαπεί από τα κοσμηματοπωλεία στην περιοχή της Χερσονήσου, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Τα στοιχεία πάντως δείχνουν τον 33χρονο ως τον εγκέφαλο για τις ληστείες που έγιναν στις 10 του περασμένου Ιούλη στη Χερσόνησο και την 1η Αυγούστου στον Ανισσαρά.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα και με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 33χρονος μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα, είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση και είχε αρχηγικό ρόλο, με σκοπό τις ένοπλες ληστείες.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Στα ίχνη της συμμορίας που χτυπά κοσμηματοπωλεία

Τρίκαλα: Γυναίκα άρπαξε από τσάντα 8.5 χιλιάδες ευρώ!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε