Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε ο “δράκος της Ξάνθης” – Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα για να μην του επιτεθεί το εξαγριωμένο πλήθος! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το XanthiPress
ΦΩΤΟ από το XanthiPress

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτική και εισαγγελέα ο 27χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό, τη δολοφονία και τον εμπρησμό της 34χρονης κοπέλας, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο μεγάλος αριθμός συγκεντρωμένων πολιτών και η εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε, με συνθήματα που φώναζαν εναντίον του κατηγορούμενου έξω από το δικαστικό μέγαρο, καθυστέρησε για αρκετή ώρα την μεταγωγή του από το δικαστικό μέγαρο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Τελικά, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν με μια γρήγορη και αιφνιδιαστική επιχείρηση να τον απομακρύνουν από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου.

Δείτε το βίντεο του xanthipress



Εξαγριωμένο το πλήθος…

Το γεγονός ότι τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα, είχε ως αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι να εξαγριωθούν ακόμα περισσότερο,
ενώ στη συνέχεια έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, με κατάληξη έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Φωνάζοντας συνθήματα ζητούσαν από τους αστυνομικούς να παραδώσουν τον κατηγορούμενο στον κόσμο.
Μάλιστα, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης, Γιώργος Γκοδοσίδης, χρειάστηκε αρκετές φορές να βγει στο προαύλιο του αστυνομικού μεγάρου προκειμένου να τους ηρεμήσει και να τους συμβουλεύσει να διαλυθούν.

Στο μεταξύ, το ένα μετά το άλλο σωματεία, σύλλογοι και φορείς εκφράζουν με ανακοινώσεις και δηλώσεις τους τη συμπαράσταση και τη συμπάθειά τους προς την οικογένεια της άτυχης κοπέλας που φέτος τις γιορτές ζει ένα πραγματικό δράμα,
ενώ την ίδια ώρα καταδικάζουν την πρωτοφανή εγκληματική ενέργεια του 27χρονου.

Οδηγοί ταξί σε ρόλο… φύλακα στις νυχτερινές κούρσες

Έκκληση προς όλους τους οδηγούς ταξί που εκτελούν δρομολόγια στην πόλη της Ξάνθης να μην εγκαταλείπουν τους πελάτες τους πριν αυτοί μπουν στα σπίτια τους απευθύνει ο συνεταιρισμός των Ράδιο Ταξί Ξάνθης ο οποίος σε ανακοίνωσή του, μετά το φρικτό έγκλημα.

Στο μεταξύ, κανένας δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, που βαρύνεται με τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού, της ληστείας, του ξυλοδαρμού και του εμπρησμού.
Πάντως, τόσο ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης που το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη τύπου, όσο και ο ιατροδικαστής κ. Παυλίδης συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα φρικτό έγκλημα. Ένα έγκλημα, που ο Αστυνομικός διευθυντής, χαρακτήρισε “τερατούργημα”.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το κτήνος της Ξάνθης – Τώρα δηλώνει μετανιωμένος! – Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια – BINTEO

Το προφίλ του ”δράκου της Ξάνθης” – Ποιος είναι ο δολοφόνος της Ζωής – ”Δεν με νοιάζει ό,τι και να του κάνουν” λέει ο πατέρας του!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Το τέρας της Ξάνθης ομολογεί: ”Της έβαλα φωτιά επειδή με αναγνώρισε και θα μιλούσε” – Ανατριχιαστικές περιγραφές του στυγερού εγκλήματος!

Ομολόγησε και συνελήφθη ο ”δράκος της Ξάνθης” – Πως αποδείχθηκε η ενοχή του – Συγκλονίζει το ξέσπασμα του αδερφού της 34χρονης!

Η συγκλονιστική μαρτυρία του αδερφού της 34χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στην Ξάνθη: «Της έκοψε τα όνειρα ένας αλήτης» (VIDEO)

Γείτονας της 34χρονης ο βασικός ύποπτος της φρικτής δολοφονίας! Είναι σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά ο βασικός ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα – Απαρηγόρητος ο πατέρας: “Βίασαν και έκαψαν το παιδί μου” – ΒΙΝΤΕΟ

Το κτήνος της Ξάνθης είχε μίσος και διψούσε για εκδίκηση

Έγκλημα πάθους πίσω από την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη – Βασάνισαν και βίασαν την 34χρονη πριν την κάψουν ζωντανή – Τι είπε η φίλη της στην Αστυνομία

Τη βίασαν και την έκαψαν ζωντανή – Ανατριχίλα από την άγρια δολοφονία 34χρονης, κόρης πασίγνωστου εμπόρου, στην Ξάνθη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε