Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε ο πρώην αστυνομικός για τη δολοφονία στην Πανόρμου [pics, vid]

Προφυλακίστηκε ο πρώην αστυνομικός για τη δολοφονία στην Πανόρμου [pics, vid]

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρόνος πρώην αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία ιδιοκτήτη γυμναστηρίου το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπέδιου.

Ο κατηγορουμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υποστήριξε στην απολογία του ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως το θύμα του επιτέθηκε, βρίζοντας τον, με έναν αλουμινένιο σωλήνα και ξύλινη αυτοσχέδια ασπίδα, προσθέτοντας πως τον είχε παραφυλάξει. “Δέχθηκα απρόκλητη επίθεση απο το θύμα”, φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα, ο κατηγορουμενος ισχυρίστηκε πως είχαν με το θύμα διάφορες, λόγω των καμερών που είχε τοποθετήσει.
Επιπλέον, ο κατηγορούμενος τόνισε πως πάνω στον καυγά με το θύμα, ο τελευταίος τον χτύπησε με τον σωλήνα με αποτέλεσμα το χέρι του πάνω στη συμπλοκή να αλλάξει φορά και να πυροβολίσει προς το θύμα.Μαλιστα, επισήμανε -σύμφωνα με πληροφορίες- πως την πρώτη φορά πυροβόλησε στον αέρα.

Ο δικηγόρος του Νικόλαος Στούμπας τόνισε πως υπήρχαν προστριβές για τις κάμερες και πως το θύμα τον είχε απειλήσει, καθώς ο κατηγορούμενος είχε κάνει καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα. Επίσης, τόνισε πως από κατάθεση μάρτυρα έχει προκύψει ότι ο κατηγορούμενος ήταν στο σπίτι του με όπλο, όπως συνήθιζε για δικούς του λόγους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε