Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πρώην τραγουδιστής και νυν στυλίστας συνελήφθη για τουλάχιστον 25 ληστείες!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Πέρασε λένε από πολλές πίστες στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Μετά άλλαξε προσανατολισμό. Άρχισε να ντύνει τους επώνυμους. Το κατάστημά του είναι γνωστό. Στον πιο εμπορικό δρόμο, στη Μεταξά. Η κρίση όμως χτύπησε και το κατάστημα του 44χρονου που βρήκε … λύση τις ληστείες.

Φαίνεται ότι αποφάσισε να χτυπήσει… πρώτα απ’ όλα στη γειτονιά του. Ρήμαξε πραγματικά τα νότια προάστια και ειδικά τη Γλυφάδα.

Τη νύχτα μάλιστα της 30ης Οκτωβρίου έβγαλε… μεροκάματο πεντέμισι χιλιάδες σε βάρος των συναδέλφων του καταστηματαρχών, κάνοντας ταυτόχρονα … ρεκόρ ληστειών!

Ξεκίνησε στις επτά και μισή το απόγευμα από ένα προποτζίδικο, δέκα λεπτά μετά εισέβαλε σε ένα μίνι market, έκανε ένα… διάλειμμα δυόμισι ωρών και ύστερα “χτύπησε” δυο ψητοπωλεία μεταξύ έντεκα και δώδεκα τα μεσάνυχτα. Πήγε … σπίτι μόνο αφού άδειασε ένα ακόμη ταμείο, εισέβαλε λίγο μετά τις τρεις σε ένα φαστφουντάδικο και πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η… επιτυχία φαίνεται ότι τον είχε αποθρασύνει. Προχθές έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές μικρών παιδιών εισβάλλοντας σε ιατρείο στο κέντρο της Γλυφάδας.

Στις οκτώ το βράδυ εισέβαλε με το όπλο στο χέρι και μπροστά στα έντρομα παιδιά και τους γονείς άρπαξε από το γιατρό 300 ευρώ και έφυγε. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Λίγο πιο κάτω πολίτες τον είδαν να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο. Έδωσαν τη σχετική περιγραφή στην αστυνομία και έτσι σήμερα οι αστυνομικοί όταν τον εντόπισαν σε τυχαίο έλεγχο … απλά του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως λένε οι αστυνομικοί ο 44χρονος έχει κάνει συνολικά 25 ληστείες και κλοπές σε ψιλικατζίδικα, πρακτορεία ΟΠΑΠ, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία, ψητοπωλεία, σούπερ μάρκετ, καθώς και σε άτομα στο δρόμο, στις περιοχές της Γλυφάδας, του Αλίμου, της Βάρης, της Βούλας και της Νέας Σμύρνης.  Η συνολική του λεία ήταν τουλάχιστον 11.000 ευρώ.

Όπως είπε ο ίδιος δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο αν δεν τον είχαν πνίξει τα χρέη. Το κατάστημά του δεν πήγαινε καλά λόγω κρίσης έτσι άρχισε τις ληστείες πάνω στην απελπισία του να ξεπληρώσει τα χρέη.

Σε έρευνες που έγιναν στο κατάστημά του στη Γλυφάδα και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι ρέπλικα, οκτώ αμπούλες, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μία κουκούλα Full-face, τρία ζευγάρια γάντια, δύο κατσαβίδια, μία πένσα και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων άλλου ατόμου.

Διαβάστε επίσης:
Εισέβαλαν σε ιατρείο παιδιάτρου στη Γλυφάδα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε