Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Προκήρυξη από τους “Πυρήνες της Φωτιάς”

Από την βομβιστική επίθεση στο σπίτι του Μίμη Ανδρουλάκη ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στο σπίτι του Μίμη Ανδρουλάκη.

Με προκήρυξη της στο διαδίκτυο η οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς -Φράξια Μηδενιστών” ανέλαβε την ευθύνη για την βόμβα στο σπίτι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μίμη Ανδρουλάκη και δηλώνει έτοιμη για νέες επιθέσεις.

Το χτύπημα όπως αναφέρει η προκήρυξη δεν έγινε τυχαία αλλά η συγκεκριμένη μέρα επιλέχθηκε καθώς “επιδιώκουμε να γίνει κατανοητό στον καθένα, πως οι αποφάσεις και οι ετοιμηγορίες των δικαστικών υπαλλήλων και των προισταμένων τους μας ειναι αδιάφορες. Αγνοούμε επιδεικτικά την τεχνική των ελιγμών και καταργούμε οποιαδήποτε πιθανότητα ελάφρυνσης της θέσης μας”.

Για τη γιαγιά που κινδύνευσε με το εγγονάκι της από την επίθεση τα μέλη της οργάνωσης ρίχνουν την ευθύνη στην γυναίκα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και λένε ότι πάντα ενημερώνουν με προειδοποιητικό τηλεφώνημα ώστε να μην κινδυνεύσουν πολίτες.

Στην προκήρυξη εξαπολύουν επίθεση τόσο κατά του Μίμη Ανδρουλάκη όσο και του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Βασιλικού.

Για τη σύλληψη της 22χρονης με την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση η Συνωμοσία Πυρήνων μιλάει για “υποτιθέμενο μέλος” και για μία κοπέλα που ήδη γνώριζαν οι αρχές. “Τέτοιες “επιτυχίες” χρεώνονται στις πλάτες ανθρώπων ,που ενώ οι μπάτσοι γνωρίζουν πως δεν έχουν σχέση με εμάς, τους διώκουν για να στείλουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα:”όσο συνεχίζετε να χτυπάτε, τόσο θα συλλαμβάνουμε επιπλέον άτομα”.Ένας άτυπος εκβιασμός” αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη. 

Αναλυτικά η προκήρυξη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε