Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Προσήγαγαν τον γιο του Λιακουνάκου για χρέη στο Δημόσιο

Προσήγαγαν τον γιο του Λιακουνάκου για χρέη στο Δημόσιο

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (01.10.2015) ο γιος του Θωμά Λιακουνάκου. Η προσαγωγή του δεν συνδέεται με την υπόθεση του πατέρα του αλλά με χρέη στην Εφορία.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος πήγαν το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του κ. Λιανουνάκου στο Ψυχικό και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ, καθώς υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για την προσαγωγή του σχετικά με χρέη στο Δημόσιο.

Ο γιος του Θωμά Λιακουνάκου υποστήριξε ότι είχε διευθετήσει το χρέος του στην Εφορία, κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά την επικοινωνία των αστυνομικών με την αρμόδια ΔΟΥ. Η εφορία ενημέρωσε ότι πράγματι το χρέος που υπήρχε είχε διευθετηθεί αλλά προφανώς δεν είχε ενημερωθεί σχετικά η εισαγγελία.

Λίγες ώρες μετά την προσαγωγή του, ο Νικόλαος Λιακουνάκος αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι στην Ασφάλεια κρατείται τις τελευταίες μέρες και ο Θωμάς Λιακουνάκος, κατηγορείται για την υπόθεση της προμήθειας 4 ιπτάμενων ραντάρ που θα τοποθετούνταν στα βραζιλιάνικης κατασκευής αεροσκάφη Εμπραέρ, έργο που αποτελούσε αντισταθμιστικό πρόγραμμα για τη σύμβαση του Αερομεταφερόμενου Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου (ΑΣΕΠΕ), αξίας 540 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Θωμάς Λιακουνάκος απολογείται σήμερα (01.10.2015) στην ανακρίτρια.

Από την ημέρα που συνελήφθη, ο γνωστός επιχειρηματίας κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, μαζί με αλλοδαπούς κρατουμένους, παρά τα τηλεφωνήματα που έγιναν για να “φιλοξενηθεί” σε γραφείο ώστε να είναι πιο… άνετα. Η απόφαση όμως, όπως ειπώθηκε σε όσους τηλεφωνούσαν, ήταν πως ο Θωμάς Λιακουνάκος είναι σαν όλους τους άλλους κρατούμενους και θα μείνει στο κρατητήριο όπως όλοι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε