Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόσωπο-κλειδί στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα … φώτα δεν έχουν πέσει πάνω στο άγνωστο που μοιάζει να έχει ρόλο κλειδί την ώρα της δολοφονίας του Π. Φύσα τη μοιραία βραδιά στο Κερατσίνι. Η Αντιτρομοκρατική ωστόσο τον έχει εντοπίσει και τον έχει συλλάβει. Είναι μεταξύ των συλληφθέντων μελών της Χρυσής Αυγής

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που φαίνεται να έχει συντονιστικό ρόλο. Ο άνθρωπος αυτός τη μοιραία βραδιά στο Κερατσίνι κάνει τηλεφωνήματα σε καίρια χρονικά σημεία σε όλα τα πρόσωπα που φαίνεται με βάση το κατηγορητήριο να έπαιξαν ρόλο.

Το πρώτο τηλεφώνημα που σήμανε συναγερμό στην αστυνομία είναι αυτό 28 λεπτά μετά τις έντεκα τη νύχτα στον πυρηνάρχη της Νίκαιας Γ. Πατέλη.
Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος άνθρωπος τηλεφωνεί, στις 23:50, σε όχι τυχαχίο άτομα. Στον συνεπιβάτη του Γ. Ρουπακιά, τον άνθρωπο που ήταν μαζί του τη στιγμή της δολοφονίας του Π. Φύσσα.
Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας τηλεφωνεί στον τομεάρχη της Χρυσής Αυγής, βουλευτή Λαγό. Το τηλεφώνημα γίνεται λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Ο βουλευτής ξεκινάει στη συνέχεια τις συνεχείς (έξι συνολικά) επαφές με τον πυρηνάρχη της Νίκαια Γ. Πατέλη.
Το πρόσωπο αυτό έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό από την αντιτρομοκρατική.
Τα στοιχεία υπάρχουν, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν κάνουν την παραμικρή αναφορά σε αυτό το πρόσωπο, αν και έσπευσαν να τον συλλάβουν μεταξύ των πρώτων…

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε