Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Προσωρινά κρατούμενος ο 25χρονος που στραγγάλισε τη φίλη του και την πέταξε σε κανάλι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Ζούμε ισόβια να σε δούμε” φώναζαν οι συγγενείς της 23χρονης κοπέλας που βρέθηκαν το πρωι έξω από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος, ομολόγησε τις πράξεις που του αποδίδονται, τονίζοντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι θόλωσε όταν εκείνη τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Σε βάρος του 25χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για περιύβριση νεκρού, αφού επιχείρησε να κάψει τη σορό της 24χρονης, πριν την πετάξει σε αρδευτικό κανάλι.

Επεισοδιακή η μεταγωγήτου στο στρατοδικείο

Η υπόθεση στραγγαλισμού της κοπέλας από την Κερκίνη Σερρών συγκλόνισε το πανελλήνιο την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν έτσι άδικα το κοριτσάκι τους και αγανακτισμένοι για τον δράστη συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατοδικείο στην οδό Καυταντζόγλου θέλοντας να λιντσάρουν το δράστη και ζητώντας δικαίωση… “Ζούμε ισόβια να σε δούμε” έγραφαν στο πανό που είχαν μαζί τους!

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 25χρονος φαντάρος, μετά από έντονο καυγά δεν δίστασε να την στραγγαλίσει μέσα στο αυτοκίνητό του την 24χρονη φίλη του με την οποία διατηρούσε επί τρία χρόνια σχέση (διαβάστε τη σχετική είδηση). Μάλιστα ο νεαρός είχε επιχειρήσει να κάψει το άψυχο σώμα της 24χρονης για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Στη συνέχεια την πέταξε σε αρδευτικό κανάλι, μετανοιωμένος όμως λίγο αργότερα ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές και την οικογένειά της.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε