Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Προτιμούν laptop και αυτοκίνητα οι διαρρήκτες

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Τέσσερα σπίτια άνοιξαν τη νύχτα οι δράστες και στα περισσότερα άρπαξαν μόνο φορητούς υπολογιστές και τα κλειδιά των αυτοκινήτων με τα οποία έφυγαν.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα στο σπίτι αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.
Στη Νέα Πεντέλη θύμα ήταν ένα ζευγάρι στην οδό Κυκλάδων. Ξύπνησαν και αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη όταν είδαν πως έλειπε το lap top… την πιο δυσάρεστη όμως έκπληξη οι ιδιοκτήτες την είχαν όταν διαπίστωσαν πως οι δράστες είχαν βρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το είχαν αρπάξει και αυτό.
Παρόμοιο το σκηνικό και στη Νέα Σμύρνη. Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος στην οδό Δανιηλίδη είδαν πως έλειπε η τηλεόραση, ανήσυχοι έλεγξαν στο γκαράζ και εκεί διαπίστωσαν πως είχε κάνει.., φτερά και το αυτοκίνητό τους.
Στην οδό Μεγάλου Σπηλαίου στη Βάρη οι διαρρήκτες εκτός από το Ι.Χ. Και τον φορητό υπολογιστή του ιδιοκτήτη εντόπισαν και 1.000 ευρώ σε ένα συρτάρι.
Οι δράστες που “χτύπησαν” στο διαμέρισμα μιας γυναίκας μάλλον παρακολουθούσαν το θύμα τους. Πήγαν απευθείας στο χώρο όπου η ιδιοκτήτρια είχε τα κοσμήματά της και τα άρπαξαν… Οι δράστες πάντως φαίνεται ότι σχεδίασαν τη διάρρηξη με … παρέα την αστυνομία, αφού εδώ εβδομάδες οι αστυνομικοί ήταν διαρκώς λίγα μέτρα πιο κάτω όπου είχε εντοπιστεί και ένα από τα ορμητήρια του “Επαναστατικού Αγώνα”. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε