Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε άλσος του Αιγάλεω – Τη δολοφόνησαν με πέτρα στο κεφάλι

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε άλσος του Αιγάλεω – Τη δολοφόνησαν με πέτρα στο κεφάλι

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε με ένα χτύπημα από μεγάλη πέτρα στο κεφάλι το οποίο όπως ανέφερε και ο ιατροδικαστής φαίνεται να ήταν τοι μοιραίο χτύπημα.

Το πτώμα μια γυναίκας, ηλικίας περίπου 30-40 χρόνων, αγνώστων λοιπων στοιχείων βρέθηκε στις 07.20 το πρωι στο Αλσος Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω από την πλευρά της οδού Πελοποννήσου.

Η γυναίκα, την οποία εντόπισε περαστικός, έφερε τραύμα απο πέτρα στο κεφάλι ενώ δεν βρέθηκε η τσάντα της. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής ο οποίος εκτιμά οτι ο θάνατός της επήλθε φύρω στις 5 τα ξημερώματα.

Όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφίες, ο αστυνομικός έχει τοποθετήσει στη σακούλα μία μεγάλη πέτρα, η οποία είναι το όπλο του εγκλήματος, όπως όλα δείχνουν.

Εντύπωση προκαλεί πως η γυναίκα ήταν καλοντυμένη και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί θεωρούν πως δεν επρόκειτο για ληστεία αλλά για έγκλημα πάθους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο δολοφόνος καθόταν με τη γυναίκα σε ένα παγκάκι του πάρκου και εκεί με κάποιον τρόπο την αναισθητοποίησε.

Το παγκάκι που την έριξε αναίσθητη ο δολοφόνος

Εν συνεχεία ο δολοφόνος έσυρε το σώμα της άτυχης κοπέλας και μέσα στους θάμνους φαίνεται πως επέφερε το μοιραίο χτύπημα με την πέτρα.

Στη φωτό φαίνονται τα ίχνη από το σώμα της κοπέλας που την έσυρε

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε

“Συμβόλαιο θανάτου” το πενταπλό φονικό στην Κύπρο

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε