Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πυροβόλησαν γνωστό κομμωτή στον Λυκαβηττό! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου γνωστό κομμωτή και make up artist
– Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στον περιφερειακό του Λυκαβηττού
– Ο κομμωτής, που δέχθηκε σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς»
– Είχε μαζί του έναν χαρτοφύλακα, με το ενδεχόμενο της ληστείας να μοιάζει το πιο πιθανό
– Οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τον χαρτοφύλακα και οι αρχές ψάχνουν το πως γνώριζαν για την ύπαρξή του

Μία δολοφονική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με θύμα πασίγνωστο κομμωτή, στην περιφερειακή του Λυκαβηττού. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ ο χαρτοφύλακας που είχε μαζί του μοιάζει το σημείο – κλειδί.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Η επίθεση στον 41χρονο κομμωτή έγινε μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του σπιτιού του, μαζί με τη σύζυγό του. Οι δύο δράστες που παραμόνευαν, προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα με τα χρήματα και μόλις εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν την τσάντα. Στη συνέχεια, ο κομμωτής διακομίστηκε στο «Γ.Γεννηματάς».

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, με το ενδεχόμενο της ληστείας να μοιάζει το πλέον πιθανό.

Κι αυτό διότι ο κομμωτής είχε μαζί του έναν χαρτοφύλακα, τον οποίο ωστόσο οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν. Οι αστυνομικές αρχές επικεντρώνονται στο να βρουν το πως ήξεραν οι δράστες ότι ο γνωστός κομμωτής θα μετέφερε τον συγκεκριμένο χαρτοφύλακα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε