Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πυροβόλησαν κυνηγό γιατί τον μπέρδεψαν με αστυνομικό – “Μπλόκο” σε 883 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Πυροβόλησαν κυνηγό γιατί τον μπέρδεψαν με αστυνομικό – “Μπλόκο” σε 883 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχουν γίνει ποτέ οργάνωνε επί τριήμερο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, στη μεθοριακή γραμμή των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Όπως γράφει το epiruspost.gr εδώ και μερικές ημέρες άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχαν εντοπίσει στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας ίχνη ατόμων και ζώων να κινούνται προς τη Λίστα Φιλιατών. Κατάλαβαν αμέσως ότι πρόκειται για σπείρα που διακινεί ναρκωτικά κι έτσι έθεσαν την ευρύτερη περιοχή σε διακριτική παρακολούθηση.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το σημείο όπου αποθηκεύτηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και από το απόγευμα του Σαββάτου σε ετοιμότητα καθώς η κίνηση ύποπτων οχημάτων είχε ήδη ξεκινήσει. Τα ναρκωτικά φυλάγονταν από ομάδα πέντε Αλβανών εκ των οποίων οι τρεις ήταν ένοπλοι.

Ένα από τα ύποπτα αυτοκίνητα που κινούνταν σε αγροτικό δρόμο προς το Γαρδίκι Θεσπρωτίας συνάντησε τυχαία έναν κυνηγό. Βλέποντας τον άνθρωπο με τη κυνηγετική στολή οι δράστες εκτίμησαν ότι πρόκειται για αστυνομικό.

Έτσι μέσα από το αυτοκίνητο πυροβόλησαν εναντίον του… Ο κυνηγός σώθηκε από καθαρή τύχη και ακολούθησε επέμβαση των αστυνομικών. Οι Αλβανοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα ναρκωτικά και να τραπούν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί στο σημείο αυτό βρήκαν 13 σάκους και από έλεγχο που έκαναν στον τόπο όπου φυλάσσονταν τα ναρκωτικά βρήκαν άλλους δώδεκα. Συνολικά εντόπισαν και κατέσχεσαν 25 σάκους με 790 δέματα, συνολικου βάρους 883 κιλών!

Είναι η μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, ποσότητα που κατάσχεται σε μία και μόνο επιχείρηση κι αν δεν προέκυπτε ο αστάθμητος παράγοντας… κυνηγός, θα είχε και πολλές συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης: Πύργος: Έκοψαν το επίδομα σε 26χρονο με 100% αναπηρία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε