Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στα Εξάρχεια

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Οι δύο ληστές χτύπησαν στην εφορία της οδού Μετσόβου. Ο ένας έμεινε στην είσοδο και ο δεύτερος με το όπλο στο χέρι πήγε στο ταμείο. Απείλησε τον υπάλληλο και τον ανάγκασε να του παραδώσει τα χρήματα.

Πελάτες και υπάλληλοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια με αποτέλεσμα οι δυο ληστές να πανικοβληθούν και να το βάλουν στα πόδια.

Ο ένας από τους ληστές βγήκε από την εφορία και έστριψε δεξιά στη Μετσόβου. Στη διασταύρωσή της με την οδό Ρεθύμνου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το φύλακα των γραφείων του ΟΑΣΑ.

Ο φύλακας προσπάθησε να τον σταματήσει και τότε ο δράστης το όπλο και τον πυροβόλησε στα πόδια.

Στη συνέχεια ο ληστής έφτασε μπροστά σε μια καφετέρια στην οδό Ρεθύμνου. Ο ιδιοκτήτης και ο γιος του έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν. Ένας δεύτερος φύλακας από τα γραφεία του ΟΑΣΑ έσπευσε να τους βοηθήσει.

Ο δράστης όμως κατάφερε να τους ξεφύγει και να φτάσει μέχρι το σημείο όπου τον περίμενε με τη μηχανή ο συνεργός του.

Αμέσως ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε από δεκάδες μηχανές και περιπολικά της αστυνομίας, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντο0πίσουν τους δύο δράστες. Ένα άτομο που προσήχθη ως ύποπτος αποδείχθηκε πως δεν έχει καμία σχέση.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το τραύμα στο πόδι δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε