Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ραντεβού για μάχη έδωσαν 300 οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟ

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Εμπόλεμη ζώνη θύμιζε η λεωφόρος Δεκελείας χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Περίπου 150 μηχανάκια με οπαδούς του ΠΑΟ ξεκίνησαν από το Περιστέρι, άλλοι τόσοι οπαδοί της ΑΕΚ ξεκίνησαν από το ΟΑΚΑ.
Οι αστυνομικοί που είδαν την “πορεία” με το “στρατό” των οπαδών της ΑΕΚ κατάλαβαν ότι έχει κλειστεί ραντεβού για “μάχ用με αντίπαλους οπαδούς και έτσι έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για να τους μπλοκάρουν.
Τα κατάφεραν λίγο πριν καταφέρουν να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι οπαδοί του ΠΑΟ ωστόσο δεν είχαν γίνει αντιληπτοί.
Στην άλλη άκρη της Δεκελείας μπήκε ξαφνικά ένα “λεφούσι” μανιασμένων νεαρών που άρχισαν να πετούν πέτρες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους εναντίον περαστικών, αυτοκινήτων που ήταν εν κινήσει και καταστημάτων.
Προκλήθηκε πανικός, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η περιοχή είχε μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη.
Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί οι νεαροί είχαν προκαλέσει ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα. Ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί κανείς.
Δεκάδες μοτοσικλετιστές της αστυνομίας κύκλωσαν την περιοχή. Οι οπαδοί του ΠΑΟ προσπάθησαν να διαφύγουν. Πολλοί παράτησαν τις μηχανές και κρύφτηκαν στα γύρω στενά. Οι αστυνομικοί έκαναν συνολικά 43 προσαγωγές ενώ “μάζεψαν” και 22 μηχανές που άφησαν πίσω τους οι χούλιγκαν.
Φαίνεται ότι παρά τις εφόδους σε συλλόγους-γιάφκες και τις συλλήψεις οπαδών που είχαν από μολότοφ, φωτοβολίδες και σουγιάδες μέχρι σιδερολοστούς και τσεκούρια οι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι.
Όποτε θέλουν με ένα… ραντεβού μετατρέπουν τις γειτονιές σε πεδία μαχών καταστρέφοντας περιουσίες, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε