Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Δύο άτομα στον εισαγγελέα για την άγρια δολοφονία Ινδού – Τον βασάνισαν και τον αποτελείωσαν με μια μαχαιρια στο λαιμό!

Ρέθυμνο: Δύο άτομα στον εισαγγελέα για την άγρια δολοφονία Ινδού – Τον βασάνισαν και τον αποτελείωσαν με μια μαχαιρια στο λαιμό!

Για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση, συνελήφθησαν και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Ρεθύμνου δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 24 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για τον θάνατο 44χρονου Ινδού που βρέθηκε χθες νεκρός και θαμμένος σε ελαιώνα στο Ρέθυμνο.

Το πτώμα του Ινδού, που αναζητούσε η αστυνομία μετά από καταγγελία ότι απήχθη και τελικά βρέθηκε χθες στην Περιοχή Λατζιμάς του Ρεθύμνου, ήταν σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη, βαρύτατα κακοποιημένο.

Τον βασάνισαν και στο τέλος τον μαχαίρωσαν στο λαιμό
!

Ο Ινδός, όπως προέκυψε από την νεκροψία νεκροτομή, βασανίστηκε από τους απαγωγείς του, χτυπήθηκε άσχημα σε όλο του το σώμα και τελικά μία μαχαιριά στο λαιμό, ένα βαθύ τραύμα, επέφερε το θάνατο του.

Η μέρα θανάτου του 44χρονου, τοποθετείτε μία εβδομάδα πίσω, στο διάστημα δηλαδή που αναφέρθηκε η εξαφάνισή του, από τον συγκάτοικό του, στις αστυνομικές αρχές.

Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου αναζητάει ακόμα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής, που συμμετείχαν στην απαγωγή του και όπως όλα δείχνουν πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα.

Οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα από συγγενικά πρόσωπα του μετανάστη που ζουν στην Ινδία, για να τον απελευθερώσουν.

Διαβάστε ακόμα:
Ρέθυμνο: Νεκρός ο 44χρονος που είχε πέσει θύμα απαγωγής – Πέταξαν το πτώμα του σε ελαιώνα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε