Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Εικόνες-σοκ από μαχαιρωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Έναν 21χρονο Ρεθυμνιώτη χτύπησαν και μαχαίρωσαν άγνωστοι την περασμένη Κυριακή, στο περιθώριο αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού…

Ο νεαρός είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και όταν αυτό έληξε, φιλικό του πρόσωπο τον μετέφερε στο μετρό Αγίου Δημητρίου, περίπου στη 01.30 τα ξημερώματα, προκειμένου να επιβιβαστεί σε ταξί, από την κοντινή πιάτσα.

Λίγα μέτρα από την πιάτσα ταξί περίπου 30 μηχανάκια τον περικυκλώνουν και του ζητούν το κινητό και τα λεφτά του, χτυπώντας τον, παράλληλα, βάναυσα, με σιδερογροθιές, αλυσίδες και λοστό. Η αντίσταση που προέβαλε ο 21χρονος εξόργισε τους ληστές, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν με κράνη, αλυσίδες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ενώ δε διστάζουν ακόμη … και να τον μαχαιρώσουν στο κεφάλι και τη γάμπα.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ο 21χρονος “ταμπουρώθηκε” σε ένα ταξί, στο οποίο οι νεαροί δε δίστασαν να επιτεθούν, σπάζοντας το παρμπρίζ. Ο νεαρός με όση δύναμη του είχε απομείνει “απαντούσε” στις επιθέσεις, χτυπώντας όποιον έφτανε κοντά του. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν άνδρες της ομάδας Δι.ΑΣ.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, από όπου βγήκε με ράμματα στα πόδια και στο κεφάλι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε