Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Ληστές με αδυναμία στα… κομμωτήρια

ΦΩΤΟ από Fotolia

Ένας 22χρονος Αλβανός μαζί με ένα 18χρονο φίλο του, μπήκαν μέσα σε 24 ώρες σε δύο κομμωτήρια για να “σηκώσουν” ό,τι βρουν.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews συνελήφθη ο 22χρονος όταν αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα και μετά την προσαγωγή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και τρεις επαναφορτιζόμενες κουρευτικές μηχανές, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η έρευνα έδειξε ότι ο δράστης μαζί με ένα 18χρονο συμπατριώτη του, τη νύχτα από 13 προς 14 του μήνα μπήκαν σε δύο κομμωτήρια και ένα κατάστημα με ρούχα και έκλεψαν από μέσα 250 ευρώ, είδη κομμωτηρίου αξίας 900 ευρώ, ενώ προκάλεσαν ζημιές 80 ευρώ, όπως δήλωσαν οι καταστηματάρχες.

Τα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν από τις ιδιοκτήτριες των κομμωτηρίων και τους αποδόθηκαν.

Ο 22χρονος Αλβανός για τον οποίο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την Χώρα θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε