Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Οι μπαλωθιές είχαν… ”3” σωματοφύλακες!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα ακόμα περιστατικό με μπαλωθιές απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές στη Κρήτη, που το τελευταίο διάστημα δεν προλαβαίνουν να συλλαμβάνουν άτομα που είτε πυροβολούν είτε περιθάλπουν, μη κατονομάζοντας άτομα που… τιμούν την ιδιότυπη κρητική παράδοση.

Το νέο περιστατικό θα μπορούσε να θεωρηθεί και συνηθισμένο καθώς μόνο σε τρεις μέρες στο Ρέθυμνο, 3 άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα επειδή έριχναν μπαλωτιές. Όμως η εξέλιξη σε αυτό το συμβάν είναι ενδιαφέρουσα…

Πρωταγωνιστής σε αυτό το συμβάν είναι ένας άντρας που «άδειασε» το όπλο του έξω από κεντρικό καφενείο στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όμως οι αστυνομικοί διέκοψαν απότομα τη δράση του. Συγκεκριμένα, άνδρες των ΤΑΕ Μυλοποτάμου που περιπολούσαν στη γύρω περιοχή άκουσαν τους πυροβολισμούς και γρήγορα προσανατολίστηκαν προς τον τόπο του εγκλήματος.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, όταν έφτασαν κοντά στο καφενείο ο δράστης μπήκε μέσα στο καφενείο για να κρυφτεί ενώ όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν σε αυτό, τρεις άντρες, ηλικίας 40, 28 και 29, έβαλαν το ανάστημά τους μπροστά τους και τους εμπόδισαν να περάσουν.
Ο δράστης κέρδισε χρόνο και από τη σύγχυση που ακολούθησε κατάφερε να διαφύγει αφήνοντας όμως τους τρεις «ιππότες» στο… έλεος των αστυνομικών που τους ζητούσαν να κατονομάσουν το δράστη. Εκείνοι αρνήθηκαν και έτσι συνελήφθησαν ενώ ο φυγάς καταζητείται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε