Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε συνεργάτιδα του Υπουργείου Ανάπτυξης

Μια 52χρονη γυναίκα, συνεργάτιδα Αξιολογητή επιχειρηματικών αιτήσεων για ένταξη σε επενδυτικά προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης και ιδιοκτήτρια μελετητικού γραφείου στην Αθήνα συνελήφθη για απόπειρα απάτης σε βάρος νεαρού επιχειρηματία απο το Ρέθυμνο.

Όπως γράφει το flashnews.gr το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την Παρασκευή το βράδυ καθώς ο επιχειρηματίας, γεννηθείς το 1981, έφτασε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου καταγγέλοντας ότι η 52χρονη προσπαθεί να τον εξαπατήσει ζητώντας του 6000 ευρώ για να διορθώσει δήθεν κενά στο φάκελο αίτησής του για ένταξη επιχειρηματικού του σχεδίου στο νέο επενδυτικό νόμο.

Η αντίδραση των διωκτικών αρχών ήταν άμεση.

Αφού συνέλεξαν στοιχεία από το υποψήφιο θύμα της απάτης ενημέρωσαν την Εισαγγελεία και από εκεί διατάχτηκε προκαταρκτική εξέταση. Τα στοιχεία εστάλησαν την επόμενη ημέρα στην Αθήνα οπότε από εκεί ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και η 52χρονη συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία της απόπειρας απάτης.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαίου η καταγγελία ενός ακόμη επιχειρηματία από τη Κρήτη είχε οδηγήσει στη σύλληψη δύο υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς ζητούσε χρήματα ώστε να γίνει δεκτή η αίτηση του επιχειρηματία για ένταξή του σε επιδοτούμενο πρόγραμμα ανάπτυξης ξενοδοχειακής μονάδας στο Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης: Πόσα λεφτά θα χάσετε το μήνα με τα νέα μέτρα – Αναλυτικά παραδείγματα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε