Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ριφιφί για…όσκαρ! ΦΩΤΟ κ VIDEO

Ριφιφί για…όσκαρ! ΦΩΤΟ κ VIDEO

Οι κλέφτες έμειναν μέσα στο κοσμηματοπωλείο όλο το Σαββατοκύριακο. Τι λέει στο Νewsit το θύμα της κινηματογραφικής ληστείας. Σάν κύριοι μπήκαν και βγήκαν οι ληστές και μάλιστα από τη κεντρική είσοδο της διπλανής πολυκατοικίας.

Oι 4 ληστές ήταν καλά διαβασμένοι. Είχαν μελετήσει το σχέδιο τους με κάθε λεπτομέρεια και το εφάρμοσαν δίχως να αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Μπήκαν σαν κύριοι απο την είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ευρυτανίας 16 στους Αμπελόκηπους λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Κατευθύνθηκαν στο διαμέρισμα του ημιορώφου το οποίο είναι ξενοίκιαστο και το οποίο είναι μεσοτοιχία με τον πάνω όροφο του κοσμηματοπωλείου.

Απο εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα ή σχεδόν εύκολα για τους ληστές. Εκοψαν τα καλώδια του τηλεφώνου όλης της πολυκατοικίας για να μη μπορεί να λειτουργήσει ο συναγερμός και στη συνέχει έκοψαν με τροχούς τον τοίχο και μπήκαν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως κανένας από τους ενοίκους της πολυκατοικίας δεν ανησύχησε πως δεν είχε τηλέφωνο αλλά και το γεγονός πως ενώ άκουγαν το θόρυβο από τους τροχούς υπέθεσαν οτι η φασαρία προέρχεται από το ληβητοστάσιο.

Από εκεί και πέρα οι ληστές προσπάθησαν να κόψουν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο επάνω μέρος του κοσμηματοπωλείου αλλα δε τα κατάφεραν γιατί ήταν ασφαλείας επικαλυμένο με τσιμέντο!

Το χρηματοκιβώτιο δεν κατάφεραν να το τρυπήσουν ούτε όταν χρησιμοποιησαν το οξυγόνο που είχε ο κοσμηματοπώλης γιατί εκτός απο κατάστημα είναι και εργαστήριο αργυροχρυσοχοϊας.

Ετσι οι ληστές αρκέστηκαν να αρπάξουν οτι πολύτιμο βρήκαν στις προθήκες και τις κασετίνες του κοσμηματοπωλείου.

Κινηματογραφικός ήταν και ο τρόπος διαφυγής των ληστών οι οποίοι έμειναν μέσα στο κοσμηματοπωλείο όλο το Σαββατοκύριακο και περίμεναν για να μην κινήσουν υποψίες να φύγουν από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας σήμερα το πρωί οπου μια ένοικος τους άνοιξε την πόρτα.

Ο κοσμηματοπώλης Γιώργος Γκίτσας που αφηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο Newsit τα γεγονότα έπαθε μεγάλη ζημιά η οποία υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ. Μόνο για να φτιάξει τις ζημιές που προκλήθηκαν στο κατάστημά του μας ειπε ότι χρειάζεται 50.000 ευρώ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ριφιφί σε σούπερ μάρκετ – Βρήκαν τα κλειδιά πάνω στο χρηματοκιβώτιο!

Άδειασαν το κοσμηματοπωλείο με ριφιφί


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε