Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ριζάι:Ετοίμαζε μεγάλο κόλπο;

Ο Ριζάι οδηγείται στον εισαγγελέα. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι οτι δεν αποκλείεται ο δραπέτης, που αντιμετωπίζει 11 κατηγορίες, να ετοίμαζε μια μεγάλη απαγωγή. 

 

Ο Ριζάϊ μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα ο Αλκέτ Ριζάι μαζί με την σύντροφός του που έγινε γνωστή ανά το πανελλήνιο ως η “Σούλα του Περιστερίου”.

Ο Αλβανός κακοποιός, που εμφανίστηκε με μαύρα μαλλιά, αντιμετωπίζει κατηγορίες γιά 11 αδικήματα, τα περισσότερα από τα οποία σε βαθμό κακουργήματος.
Ο Ριζάι, που θα ζητήσει προθεσμία γιά να απολογηθεί, διαμήνυσε μέσω του δικηγόρου του ότι “η μάχη χάθηκε, όχι ο πόλεμος”.
 
Δείτε τι είπε ο Αλκέτ Ριζάι στους αστυνομικούς.

Χθες το απόγευμα συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της θωρακισμένης Mercedes που βρέθηκε στην κατοχή του Αλκέτ Ριζάι.
 
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον αδελφό του επιχειρηματία Γιώργου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κυκλώματα της νύχτας και δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούνιο έξω από την καφετέρια ιδιοκτησίας του στο Γαλάτσι.
 
Σημειώνεται ότι ο Ριζάι ήταν συγκατηγορούμενος με άλλον συγγενή του Γ. Αναγνωστόπουλου στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 30χρονου ηλεκτρολόγου Αθ. Κορωπιώτη στην Πάρνηθα, το Μάρτιο του 2003. 

Οι δύο συλληφθέντες κατάφερναν να μένουν ασύλληπτοι λόγω των μεγάλων αλλαγών που έκαναν συνέχεια στην εξωτερική τους εμφάνιση. Δείτε λεπτομέρειες για το θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε