Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ρόδος: Άλλοτε ιερέας και άλλοτε… παραχαράκτης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βίντεο-ντοκουμέντο τον δείχνει να πληρώνει με πλαστά χαρτονομίσματα σε σούπερ μάρκετ…

Ο ιερέας φέρεται να συνεργάζεται άμεσα με σπείρα αλλοδαπών παραχαρακτών που δρα τις τελευταίες ημέρες στο νησί. Η σπείρα τον χρησιμοποιεί για να διακινεί πλαστά χαρτονομίσματα στην αγορά, αλλά επειδή ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη… μια κάμερα κατέγραψε τον ιερέα, να πληρώνει σε σούπερ μάρκετ με πλαστά χαρτονομίσματα.

Ο υπεύθυνος του σούπερ μάρκετ παρέδωσε το βίντεο-ντοκουμέντο στην αστυνομία. Σε αυτό, φαίνεται ο ιερέας να βγάζει από την τσέπη του χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και να πληρώνει την ταμία με δύο από αυτά!

Ο έλεγχος των χαρτονομισμάτων με τη χρήση ειδικού μηχανήματος απέδειξε ότι ήταν πλαστά και η ταμίας φαίνεται στο βίντεο να ενημερώνει τον ιερέα. Εκείνος δείχνει να εκπλήσσεται, αλλά μετά σπεύδει να φύγει μπαίνοντας στο αυτοκίνητο όπου τον περιμένουν οι δύο αλλοδαποί.

Το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και λίγες μέρες νωρίτερα στο ίδιο κατάστημα όπως απέδειξε άλλο ένα βίντεο- ντοκουμέντο- αλλά τότε ο ιερωμένος είχε καταφέρει να «περάσει» τα δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!
 
Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει την ενορία όπου λειτουργεί ο ιερέας, αλλά συνεχίζουν προσεκτικά την έρευνα για να τον βρουν μαζί με τους προμηθευτές των πλαστών χαρτονομισμάτων, ώστε να εξαρθρώσουν ταυτόχρονα ολόκληρο το κύκλωμα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε