Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόδος: Οι κλέφτες έκαναν τους αστυνομικούς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 28 και 24, συνελήφθησαν χθες το πρωί στην πόλη της Ρόδου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής και διακεκριμένες κλοπές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή, τα ξημερώματα στην πόλη της Ρόδου, ο 28χρονος μαζί με τον 24χρονο, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς ακινητοποίησαν έναν ανήλικο 15χρονο και σε σωματική έρευνα που του έκαναν, του έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση και διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες, πάνω σε μηχανή, πλησίαζαν γυναίκες που ήταν πεζές και αφού άρπαζαν τις τσάντες τους, εξαφανίζονταν. Εξιχνιάστηκε μια κλοπή και τρεις περιπτώσεις αρπαγής τσαντών.

Συγκεκριμένα:
Στις 03.3.2012 , βραδινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, ο 28χρονος άρπαξε μια τσάντα γυναίκας από την Αλβανία
Το ίδιο βράδυ στην πόλη της Ρόδου, οι συλληφθέντες έκλεψαν μαζί την τσάντα μιας 17χρονης Ελληνίδας
Στις 08.3.2012 το πρωί στην πόλη της Ρόδου, ο 28χρονος, έκλεψε χρηματικό ποσό από την τσάντα μιας Ρωσίδας.
Στις 09.3.2012 πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, οι συλληφθέντες μαζί, έκλεψαν την τσάντα 26χρονης Ελληνίδας.

Επίσης στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε κλαπεί με όμοιο τρόπο από τσάντα 23χρονης, που κινούνταν πεζή στις 11.03.2012 απογευματινές ώρες στην Παλιά πόλη της Ρόδου.
Συνολικά την κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα ως προϊόντα κλοπών και μια μοτοσυκλέτα ως μέσω διευκόλυνσης διάπραξης διακεκριμένων κλοπών.

Επιπλέον κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας για τα περιστατικά αρπαγής τσαντών προέκυψε η εμπλοκή ακόμη δυο ατόμων ηλικίας 22 και 25, οι οποίοι χθες το απόγευμα προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σε έρευνα που έγινε στον 25χρονο, βρέθηκε μια συσκευασία με χασίς 1,8 γραμμαρίων καθώς επίσης προέκυψε ότι εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών που ερευνούσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.
Σε έρευνα που έγινε στον 22χρονο βρέθηκε μια πλαστική συσκευασία με χασίς 21,7 γραμμαρίων καθώς επίσης προέκυψε ότι είναι δράστης της κλοπής τσάντας που έγινε στις 11.03.2012 απογευματινές ώρες στην Παλιά πόλη της Ρόδου σε βάρος 23χρονης.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Διαβάστε ακόμα:
Μεσσηνία: Ληστές με σκερπάνια, σακάτεψαν αντρόγυνο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε