Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: Χειροπέδες στους δύο Σέρβους που ρήμαζαν κοσμηματοπωλεία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η συνολική αξία των κοσμημάτων που έχουν αφαιρέσει εκτιμάται στις 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο Σέρβοι ηλικίας 28 και 33 ετών,
από το καλοκαίρι του 2011 είχαν συστήσει συμμορία και με κατάλληλο εξοπλισμό, οργάνωναν διαρρήξεις σε χρυσοχοεία στο νησί της Ρόδου.

Προχθές οι συλληφθέντες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν χρυσοχοείο που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Καλλιθέας Ρόδου.
Ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην περιοχή Ψαροπούλα Ρόδου και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
Επτά κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ,δυο πλαστά δελτία ταυτότητας και δυο πλαστές άδειες  oδήγησης Βουλγαρικών Αρχών, ένα αυτοκίνητο στο οποίο υπήρχαν διαρρηκτικά εργαλεία, μέσα απόκρυψης-προστασίας και ένας χάρτης της Ρόδου με χειρόγραφες σημειώσεις.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν ακόμη δυο διαρρήξεις χρυσοχοείων και μια απόπειρα διάρρηξης.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, είχαν κάνει στο νησί της Ρόδου δεκάδες παρακολουθήσεις χρυσοχοείων, των οποίων τις θέσεις σημείωναν σε χάρτη που βρέθηκε στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον Ανακριτική Ρόδου.

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτη αγριότητα! Με ψαλίδι και σουγιά χτυπούσε την ηλικιωμένη ο ληστής!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε