Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ροζ κύκλωμα εξέδιδε αλλοδαπές

Ροζ κύκλωμα εξέδιδε αλλοδαπές
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυφύλακας που κατηγορείται για ανάμειξη στην υπόθεση σωματεμπορείας ,που εξυχνιάστηκε απο την αστυνομία.

Τέσσερις Ελληνες μεταξύ των οποίων κι ένας γνωστός στην αστυνομία απο το συνδικάτο του εγκλήματος, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής απο άνδρες του τμήματος καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων. Μαζί τους συνελήφθησαν και ένας υπήκοος Αλβανίας, καθώς και δύο αλλοδαπές επίσης υπήκοοι Αλβανίας.

 
Σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη της συμμορίας -αρχηγός της οποίας ήταν ο 46χρονος- εντόπιζαν νεαρές αλλοδαπές που βρίσκονταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και τις έστελναν σε ερωτικά ραντεβού, σε ξενοδοχεία και σπίτια της Αττικής, όπου τις οδηγούσαν άλλα μέλη της οργάνωσης. Τα ραντεβού κλείνονταν μέσω ροζ αγγελιών που δημοσιεύονταν σε διάφορες πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες.
Στη συνέχεια οι γυναίκες παρέδιδαν το σύνολο της αμοιβής τους στους “οδηγούς” οι οποίοι, αφού τους έδιναν λίγα απο τα χρήματα, παρέδιδαν τα υπόλοιπα στους “ταμίες” της οργάνωσης.Απο την αστυνομία αναζητούνται αλλα 9 μέλη της οργάνωσης ενω οι  αστυνομικοί κατέσχεσαν 4 αυτοκίνητα και 18 κινητά τηλέφωνα.
Στο μεταξύ, σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας αστυφύλακας της δίωξης οικονομικού εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε απο την προανάκριση, ειδοποιούσε τον 46χρονο αρχηγό της οργάνωσης για επικείμενους αστυνομικούς ελέγχους. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για υπόθαλψη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε