Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Ροζ πάνθηρες” οι πιστολάδες της Καλλιθέας

Η παρατηρητικότητα των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ προχθές στην Καλλιθέα, έβγαλε τελικά λαβράκι. Οι δυο Σέρβοι που όπως φάνηκε δεν δίσταζαν να πυροβολήσουν και να εμπλακούν σε μάχη με τους αστυνομικούς δεν ήταν … τυχαίοι.

Οι πληροφορίες του newsit λένε πως ο ένας από τους δύο είναι ο υπαρχηγός του… παραρτήματος στην Ελλάδα της εγκληματικής οργάνωσης “Ροζ Πάνθηρες” που χτυπά κοσμηματοπωλεία σε όλον τον κόσμο.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως και ο δεύτερος είναι μέλος της σπείρας και πως τελικά στόχος τους ήταν ένα γνωστό κοσμηματοπωλείο και όχι τα ΕΛΤΑ στην οδό Ιφιγένειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί μετά από έρευνες ουσιαστικά εντόπισαν δύο από τα κρησφύγετα της σπείρας, ένα στην Καλλιθέα και ένα στον Χολαργό. Στα δύο σπίτια βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, σχοινιά αναρρίχησης αλλά και πλήθος κλοπιμαίων.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε μια 43χρονη γυναίκα υπήκοο Σερβίας που διατηρεί σχέσεις με τον έναν από τους δύο ανεβάζοντας έτσι των αριθμό των συλληφθέντων μελών των “ροζ πανθήρων” στην Ελλάδα σε επτά.

Ο ένας από τους δράστες της Καλλιθέας ήταν καταζητούμενος από τον περασμένο Νοέμβριο όταν οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τέσσερις “ροζ πάνθηρες” μετά από “χτύπημα” σε κοσμηματοπωλείο της Ηλιούπολης.

Διαβάστε επίσης:
Μάχη με ληστές στην Καλλιθέα – Τραυματίας αστυνομικός της ΔΙΑΣ

Έτσι χτυπούσαν οι “Ροζ Πάνθηρες” – Πως είχαν μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή επωνύμων επιχειρηματιών

Αναζητούνται άλλοι 12 “Ροζ Πάνθηρες”

Η συμμορία θρύλος – Ποιοι είναι οι “Ροζ Πάνθηρες”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε