Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάλος για τις αποκαλύψεις για τη δράση του καθηγητή στα ιδιαίτερα – Ερευνούν και άλλα περιστατικά με ανήλικες

Σάλος για τις αποκαλύψεις για τη δράση του καθηγητή στα ιδιαίτερα – Ερευνούν και άλλα περιστατικά με ανήλικες

Δικογραφία σε βάρος καθηγητή αγγλικών, ο οποίος φαίνεται να είχε αναπτύξει περίεργες σχέσεις με την ανήλικη μαθήτριά του σχημάτισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς διαπιστώθηκε πως ο 45χρονος αντάλλασσε με την 16χρονη μηνύματα έντονου σεξουαλικού περιεχόμενου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν η μητέρα της 16χρονης μαθήτριας είδε έκπληκτη τα μηνύματα που έστελνε στην κόρη της ο ίδιος ο καθηγητής Αγγλικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από αστυνομικές πηγές, ο καθηγητής Αγγλικών στα Νότια Προάστια, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην 16χρονη μαθήτρια και μάλιστα όταν πήγαινε σπίτι της για τα ιδιαίτερα, πάντα κλείδωνε την πόρτα του δωματίου της.

Όταν τον ρώτησε η μητέρα της μαθήτριας γιατί το κάνει αυτό, ο καθηγητής με τρόπο αφοπλιστικό της είπε: “…για να μην αποσπάται η προσοχή της και να γίνεται καλύτερα το μάθημα”.

Στην αρχή η μητέρα της ανήλικης πίστεψε τις… αγνές και εκπαιδευτικές προθέσεις του 45χρονου καθηγητή και δεν έδωσε σημασία. Όμως όσο περνούσαν οι μέρες και το περίεργο “εκπαιδευτικό” σύστημα του καθηγητή συνεχίζονταν, άρχισαν να μπαίνουν “ψύλλοι στα αυτιά” της μητέρας.

Έτσι αποφάσισε αρχικά να κάνει έναν έλεγχο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κόρης της για να διαπιστώσει έντρομη το τι τελικά γίνονταν με τον καθηγητή Αγγλικών.

Η μητέρα είδε τα μηνύματα που ανταλλασσε στο Facebook η κόρη της με τον καθηγητή Αγγλικών και κυρίως τα μηνύματα του 45χρονου, τα οποία ήταν σεξουαλικά και προέτρεπε την ανήλικη να κάνουν πράξη εν εύθετο χρόνο τα όσα της έγραφε στα μηνύματα που της έστελνε.

Αμέσως η έντρομη μητέρα κατήγγειλε τα όσα είχε διαπιστώσει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του… καθηγητή.

Στον υπολογιστή του βρέθηκαν τα μηνύματα που αντήλλασσε με την 16χρονη μαθήτρια, ενώ ο σκληρός δίσκος του ηλεκτρονικού υπολογιστή κατασχέθηκε προκειμένου να εξεταστεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του καθηγητή σχηματίσθηκε Δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 45χρονος να είχε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις με την 16χρονη.

Στην περίπτωση αυτή κι αν διαπιστωθεί ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης, τότε η κατηγορία θα εξελιχθεί σε “ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου”.

Άλλες δυο περιπτώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από αστυνομικές πήγες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι δυνατόν να σχηματίσουν συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του καθηγητή, καθώς ενδέχεται να προκύψουν στοιχεία και για άλλες ανήλικες μαθήτριες του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνούν άλλες δυο μαθήτριες του καθηγητή Αγγλικών, επίσης στα Νότια προάστια της Αττικής, και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρουν καταθέσεις από τα ίδια τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, ενώ παράλληλα θα ερευνηθούν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των κοριτσιών.

Στην περίπτωση που προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία και για αυτές τι περιπτώσεις, τότε η συμπληρωματική δικογραφία θα είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντική για το καθηγητή…. με τις περίεργες εκπαιδευτικές μεθόδους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε